tisdag, december 29

Hemma med pojken...


Detta e vad vi roar oss med när vi är hemma. Håller på att inreda ett rum i källaren som ja ska ha tv och träningscykeln i. Tv ska jag ha till zumba. Får se hur de blir sen. Hoppas de blir bra. Busen tycker de e kul i alla fall. Har har sina gamla leksaker som vi rensat ut där nere. De e ju jätte bra att han använder dom i bland. Egentligen skulle ju jag varit en 2 barnsmamma nu. Men de blev ju inte så. Men det är bättre att vänta. Svininfluensan går ju. Och det är tydligen, enligt media, inte alls roligt att vara svininfluerad samtidigt som man är gravid. Vi får se i framtiden.

fredag, december 25

Tung dag

I dag vaknade jag sent. Pojken kom och väckte mig med en klapp på kinden. Han är helt underbar. Och nu på kvällen provade jag min nya fritös... Den funkar som den ska i alla fall. Friterad kyckling med ris och sötsur sås. Finns det något bättre? Och jag som lovade mig själv att försöka gå ner ett par KG under julhelgen. Jag dricker Herbalife drycker. Ersätter 2 måltider om dagen. Man blir pigg av proteinpulvret och håller sig mätt ganska länge på de med. Finns i olika smaker med. Själv har jag tre olika smaker hemma, för att kunna variera. Säljer det ganska friskt med. En del fasta kunder, vissa köper bara när dom har pengar till det. Vill du själv prova så kontakta mig.

Ska gå se på Die Hard nu med pojkvännen.
Ha de gott!!

lördag, december 19

En riktigt dålig mamma....

Shit asså, hittade en länk på en av mina älsklingars blogg. Va ju tvungen att kolla vad de va för länk. De tycker jag att ni med ska göra. Jag lovar att ni kommer bli förbannade. Det står om en mamma, som Twittrade (det är som en blogg, el Facebook skulle jag kunna tro) om sin son som hittades i poolen någon minut innan. Så hon "bloggade" i stället för att ringa larmcentralen. Åååååååääääääää, sånna idioter bör sättas i en pillerkonteiner för tvångsvård. På psyk på livstid för helvete...

Här e länken:
http://aftonbladet.se/nyheter/article6310799.ab

torsdag, december 17

SHIT DÅ....!

Nu kom jag på.. jag är ju så totalt urflippad en människa kan bli. Har "glömt bort" att vi har barnvakt och allt på nyår. Jag glömde, efter allt tjat på pojkvännen om att vi skulle skaffa barnvakt. Vi ska ju ha nyårsfest. Men hur kan man glömma något sånt? Så otroligt smart jag känner mig. Suck, ja då e de väl bara å börja bjuda folk. Men vem har egentligen tid att sitta å supa på nyår? Folk jag känner och umgås med har barn och familjer som dom säkert vill fira med. Fast mitt motargument är ju så klart att man måste få ta det lugt och släppa loss i bland med. Även en mamma i sina bästa dagar behöver en paus från vardagen. En lite brake från livet där pressen är som värst.
Har jag inte rätt?

tisdag, december 15

SUCK!!!

Nu håller jag på att ringa runt till alla dessa sjukhus där jag under ett års tid har opererats och tagit prover och så vidare. Behöver ha papper från samtliga på mina vistelser där, men det är svårt att få tag på. Försäkringsbolaget vill ju se vad jag råkat ut för då jag fått alla fina ärr på magen. Titthålsoperationen för gallsten va den första. Då va jag rädd vill jag lova. Men dessa ärr som blev efteråt är riktigt jobbiga. Tjejen som opererades innan mig fick göra ett snitt i magen, och jag är glad att jag slapp det.

Oj, måste väcka lillkillen nu, så han inte vänder på dygnet och blir som sin moster.
Hörs senare.
kramiz

fredag, december 11

Jul... Verkligen jul


Här står ett mysigt gäng. Blandade kurser från Folkhögskolan. De e härligt med lucia tåg. Till och med rektorn har vågat sig upp dit. Bättre kan de inte bli, med lilla tomten och allt, så himla mysigt.

onsdag, december 9

God natt min guldklimp...

Finns de något sötare än ett litet barn som precis somnat in för att drömma sig bort. Uppleva den nya spännande världens magiska timmar. Drömma om mamma som är det vackraste ett barn vet. Drömma om dagis där en underbart rolig och lekfull värld finns. Drömmer om alla mor och far föräldrar som är så underbara. Drömmar som är så ljusa och fulla av liv. Jag önskar dig allt gott i natt mitt älskade lilla liv. God natt, sov så sött.

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy