onsdag, februari 24

4 år sedan.. Moholm


Min syster är och kommer alltid vara en aning speciell.

Ljudet måste vara på om du vill se denna.


Ha ha, jag blev rädd första gången. Ha inte hög volym på för då kommer du flyga i taket.

Jag älskar mitt barn

Min L är det sötaste som finns på denna jord, men det är ju en självklar sak i mina ögon, att varje förälder älskar sitt barn mer än något i denna värld. Men självklart finns det undantag. Puckon som inte ser sina barn som barn, utan som utmanare, eller idiotiska avkommor som man ångrar djupt. Men detta är ingen anledning till att behandla sina barn som skit. Detta är ingen andledning till att inte visa sina barn respekt. Jag blir så förbannad varje gång jag tänker på den mor som lät sitt barn bli utnyttjat och slaget av hennes pojkvänn. Jag skakar när jag tänker på hur hon tillsammans med honom band fast den lilla pojken på en stol och damsög honom, grävde ner han i snön och allt vad dom nu gjortde mot den lilla pojken....
Nä, jag älskar min son, mer än allt annat.
FY FAN FÖR ER SOM AGAR BARN!!!!!!


Onsdag, Studiedag

Onsdag i dag. Av någon anledning så ser folk fram emot helger. Jag förstår inte varför. Själv fasar jag för helger, för det är då jag måste gå hemma med X:et och tråka. Och alltid är det något som gör att jag blir irriterad på honom. Nä, då älskar jag måndagar hellre. För det är den bästa tiden på veckan, för då har man 5 långa dagar på sig att umgås med sina vänner och smöra för lärarna. Ha ha, är inte det roligare än att sitta hemma i ett fängelse?
VÄLJ SJÄLV!




Men nu då? Jo, vi fick ju studiedag i dag. Men matten är jag klar med när som hellst har jag märkt, så att skynda på med den har jag ingen anledning till. Fast jag skulle ju läsa en engelska bok. MEN ORKA BRY SIG OM DET DÅ!!!!!!!


Jag fick köra L till dagis i dag på bobben. Han är så redig. Och det är sällan jag har tid att stå och titta på honom när han tar frukosten själv. Varje dag är det något nytt han lärt sig. Och mitt hjärta smälter varje kväll. Det var inte länge sedan han lärde sig säga god natt på flytande svenska.
Godnatt Mamma säger han med nappen i munnen och filten uppe vid ansiktet. GUD VA JAG ÄLSKAR HONOM!!!! HAN ÄR MITT ALLT!

måndag, februari 22

Letar film

Nu tror jag att jag har sökt i varje vrå på Wilda Webben, men hittar den inte. När jag var liten såg jag en film, vet inte vad den heter, vet heller inte vilka skådespelarna var. Allt jag minns är en liten del av handlingen. En ung mörk kille lär sig karate. Han blir skjuten, men fångar kulan med tänderna. Sen när han snurrar med armarna så ser det häftigt ut. Det blir som när något rör sig jättefort. Han får flera armar ser det ju ut som. Men något mer minns jag inte. Han möter en mästare i slutet. Så jobbigt när man vill se en sån film igen, men inte vet vad den heter. Då har man ju inget att gå på.

Jag har kollat alla dom kända som Bruce Lee, Jacki Shang och några fler, men hittar den inte...

SÅÅÅÅÅ FRUSTREEEEERANDE!!!!

fredag, februari 19

Städat har jag gjort..

Ja du, detta har varit ett "Stanna-Inne-Och-Städa lov som jag inte alls skulle dra mig från att ha... minst varannan vecka. Fast det är konstigt ändå, vi har ingen fungerande dammsugare, ingen sopkvast och inte fan går jag och torkar golv med en mopp heller. Så vad har jag gjort i 2 dagar när X:et har jobbat och pojken varit på dagis? Möblerat om har jag gjort. Pojken har fått ett skrivbord i vårat datarum, efter som att vi ofta sitter vid datorerna. Så nu kan han sitta med oss, och grejja med sitt. Lego eller måla eller vad han nu kan göra där. Fått lite ordning på ställen som aldrig i sitt liv skulle gå och plocka på om man absolut inte varit tvungen. Det känns lite som att "var sak har fått sin plats". Kanske lite onödigt nu när vi ändå ska flytta, om det nu blir så. Jag går ju omkring och ältar allt. Går igenom hela arkivet av minnen. Allt svek och lögner, men de som är bra kommer oxå upp i bland. Fast jag överväger en hel del.

Nu har jag bett Honom ta med sig pojken till sina föräldrar, eller någon annan stans för en kväll. Bara för att jag ska få vara ensam med alla tankar. Där ingår ju en städning, det är väldigt bra terapi har jag märkt dom senaste 2 dagarna.

Nu ska jag kika lite film.
Ha det bäst....

onsdag, februari 17

Vilse


Då va man här. Men vart fan ska ja nu då. Har traskat runt här en stund nu, men hittar inte riktigt. 'följ skyltarna' sa hon i receptionen. Följa skyltarna e väl inte så svårt. Men man blir ju förvirrad när man ska gå genom hissar och skit.

tisdag, februari 16

En Av Livets Stora Frågor

Vem är det som äger vem i detta osynliga kriget mellan kvinnan och mannen? Alla vet ju att det inte är jämnställt. Alla vet också att mannen tjänar mer pengar på sitt jobb, även om kvinnan är mer erfaren.

Men på hemma plan då? Vem är det som bestämmer och regerar där? Jag ser det som att det är kvinnan som tar täten i hemmet. Ofta låter kvinnan mannen få stå lite på topp, fast att kvinnan håller i stolen åt honom så han inte ramlar ner. Det är lite som ordspråket "bakom en framgångsrik man finns en framgångsrik kvinna".

Jag är i alla fall trött på allt nu. Trött på att mannen inte fattar när det är dags att hissa vit flagg. Trött på att kvinnan är en i mängden bland all porr man kan se över allt. Och lögnerna, alla dessa lögner som förstör flera års bygge av stadiga förhållanden. Och som vanligt är det kvinnan som tar täten även där. För mannen framstår ofta som patetisk i det läget. Kvinnans medkänsla tar då över, och allt återgår till det vanliga.

Efter som att jag är en kvinna, så kan jag inte riktigt se det från mannens vinkel. Det är omöjligt att förstå varför man döljer saker i ett förhållande man tänkt hålla ihop en längre tid. Det går inte ihop för min del.

Så hjälp mig gärna förstå!

måndag, februari 15

Blogga blogga blogga

Tjenis, nu tror jag fasen att jag suttit framför datorn i stort sett hela dagen. Förutom när jag tagit paus och gjort lite nytta. Jag fick gjort en blogg till gubben i alla fall. Fast den är ju långt ifrån färdig. Men något kan han väl göra själv, den lilla grisen.

http://herrgustavsson.blogspot.com/

Jaha, nu mår jag lite illa med, tror jag gjort det hela dagen. Kanske är på grund av chokladbollarna. För gravid är jag ju inte i alla fall (kollade mig förra veckan). Och på onsdag är det GYN igen. Jag börjar bli riktigt less på alla dessa undersökningar och operationer, operationer på grund av undersökningar. Det börjar kännas för tungt. I det läget funderar jag ju på om jag inte bara ska skita i att gå till läkaren. Jag har ju inte ont. Inte just nu i alla fall. Men sen vet jag ju inte om cancer på livmoderhalsen gör ont, men det är en risk som jag överväger fram och tillbaka, dum som jag är.

Och som i vanlig ordning så slutar alla liknande typer av tankar med att jag tycker synd om alla som skulle förlora mig om jag skulle dö. Så jag gör mina måsten, för alla andras skull.

God natt världen. Hoppas ni gillar min nya layout på bloggen.
stor kram till er

söndag, februari 14

Alla hjärtans dag, Valentines dag.

En lång dag har de varit. Jag och L baka chokladbollar i går, så magen är lite sur efter allt sött. Plus att vi allihopa la oss för att vila efter ugnspankakan efter lunch. Vi brukar väcka L senast halv 3 för att han ska kunna sova på kvällen igen. När klockan var 10 i 4 vaknade vi allihopa av att min syster stod nere i hallen och undrade om de va någon hemma. Vi for upp och va en aning buttra på varandra efter som att ingen ställt larm och att båda förlitat sig till att den andra hade koll på läget. Så efter lite sura miner så tog vi bilen ut till min mor. Lämnade internet till min dator. Sen hem igen, J rakade sig och fick på sig fina kläder. Sen bar de iväg mot trollhättan.

Vi va lite rädda att L skulle va bråkig och inte alls sköta sig. Men när vi kom in på kinarestaurangen blev han så till sig. Allt gick jättebra. Och han åt sin friterade kyckling och pratade och verkade tycka att det va en väldigt bra idé att ta en paus från livet hemma.

onsdag, februari 10

Kampen


Miss Borderline skrev en kommentar i mitt inlägg om Hälsa. Jag citerar





"VARJE DAG ÄR EN KAMP"



Och hon har SSÅÅÅÅÅ RÄTT!



Aldrig förut har jag kännt mig så tung i själen, jag har heller aldrig varit med om en näraståendes bortgång på så nära håll. Och det är först nu som jag faktiskt förstår känslan och innebörden med att säga att man har för många bollar i luften. Livet är tungt, och det är en EVIG KAMP att ta sig upp varje morgon och göra det man ska göra, få sina MÅSTEN överstökade. Varje dag märker jag hur förbannat långt bort jag har hamnat från verkligheten. Det finns ingen gräns längre. I bland fastnar man med blicken och försvinner in i sina egna tankar. Så känns det för mig hela dagen. Och när kvällen kommer, orkar man inte längre bry sig om någonting alls. Man stänger av, energin tar slut så fort när man går instängd i sig själv.


I skolan, där trivs jag. Jag har mina vänner, mina Inte-Så-Nära-Vänner och mina Dom-Andra-Vänner. Men dom skulle bara veta att alla dom som jag träffar varje dag, alla dom som jag sitter i samma sal med varje dag, betyder något för mig. Dom hjälper mig en liten bit på vägen varje dag, bara genom att sitta i sitt hörn med sin mattebok. I skolan är det mig (och mina vänner) man hör om det är någon som stör mitt i mattelektionens KONSENTRERADE TYSTNAD. Det är mig man hör om ett så vanligt ämne som religion tas upp i klassrummet. Och det är mig man hör i trapporna om man hör höga skratt och gap å skrik. Men jag har inte bett om att vara den som är sådan, jag bara blev det när jag trillade in i klassen första dagen. Då va det jag som var jag. Jag skulle gärna få koppla bort sånt i bland, men det är inte så lätt som det låter. Dom som jag med ett leende på läpparna och ett varmt hjärta kan kalla mina vänner gör mig glad och galen. Dom får mig att tänka på så mycke annat än alla tunga grejjer som hänger över mig. Och självklart är det inget dåligt, tvärt om så är det jättebra. Men man kan i bland komma för långt bort från vekligheten om man aldrig får ta sig tid till att vara i den. Jag vill gärna stanna i skolan, i den världen resten av mitt liv. Men som sagt,


ALLA HAR VI MÅSTEN ATT TA I TU MED
I DENNA EVIGA KAMP VI KALLAR
LIVET!!!
Over and Out

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy