onsdag, mars 31

Då så

I morgon smäller det igen. Och inte nog med att man ska in och opereras, jag har en anledning å tro att jag skulle vara gravid igen. Men detta vet jag inte förr än om några dagar, men hinner väl som i vanlig ordning få missfall innan jag får veta något.

Och i morgon kl 8 på möra ska jag vara klar i väntrummet redo för nersövning. När jag skulle operera utanförkvedsgraviditeten så blev halft nedsövd en slång stund innan jag fick bli inkörd, DE VA GÖTT SOM AS vill jag lova. Men antar det var en såndär once-in-a-lifetime.

ska lägga mig nu så jag orkar upp i morgon. Måste nog gå upp 5 om jag ska hinna packa åt pojken och se till att han får med sig allt till farmor. Ha det gott.
Pözz & Kräm

Operation i morgon

Ja, då va man uppe och har redan börjat tröttna på dagen. Ska ut och gå med pojken en sväng tänkte jag. J jobbar och jag känner mig seg inför morrgondagen. Jag förstår inte hur många operationer man får lov att gå igenom på 2 år. Och mer kommer det säkert bli. Nä, jag måste sluta tänka på det.

Nu måste de hända något här.

Pözz & Kräm

måndag, mars 29

PåskMåndagen Avslutad

Ja, då var måndagen färdig. I morgon ska jag och pojken åka med Momo till Svenljunga för att titta på hundar. Tydligen, så vill både min mor och min syster ha hund. Det är väl roligt, men det är mycket jobb med en större hund. Vi får se vad dom hittar, om det är något att ha eller inte.

Nu ska jag själv gå och lägga mig snart. Lite TV först. På torsdag ska jag in och opereras igen, Blä va jag inte vill. Men när ens mamma säger till en att göra något, så gör man det, utan prtester nu för tiden. =O)

God natt &
Pözz & Kräm

Påsk Måndag


God morgon. I dag skulle pojken till dagis egentligen, men vädret är så tråkigt. Det är bättre om vi går och kollar efter nya vårskor till honom. Det känns mer givande, i alla fall för mig. Ska väcka pojken nu snart. Har kokat ett ägg till honom. Jag själv kan inte äta ägg sedan min senaste graviditet. Blev något fel där så nu blir jag illamåeende av det.
Påsk vecka nu då. Jag har mycke skolarbete, men det gör nog inget om det får vänta en dag. Ska höras med en från skolan i dag angående ett arbete vi har. Får se vad vi kommer fram till.
Nu är det dags för frukost, pojken bråkade rejält med mig i går, så vi får se vad för humör han är på i dag. =O)
Ta hand om dig.
Pözz & Kräm

fredag, mars 26

Fredag kväll hemma

Ja, då va man lite rikare än vanligt, så morgondagen kommer inte handla om så mycke annat än klädaffärer, make-up, och en massa annat. Får se, kanske det blir Lidköping. Va länge sedan jag var där för att bara titta på kläder, och folk så klart. Finns det något roligare än att titta på folk tills man blir snurrig?

Sov gott, jag gör säkert något vettigt inlägg i morgon.
Pözz & Kräm.

onsdag, mars 24

Sorry

Jag gjorde ett inlägg om hur jag kände för min fars sambo. Detta var uppenbarligen stötande för många. Men att skriva en komentar utan att skriva sitt namn är ganska pissigt, därmed står man inte för det man säger. Så efter alla dessa sura miner, tog jag bort det inlägget för att inte väcka mer ilska. Jag tror inte ens att jag läste alla kommentarer, utan jag fattar piken, släpper det och går vidare.

Jag nämnde inte några namn i det inlägget, så då förstår jag ju att detta var människor som känner henne. Annars hade det inte väckts sånna förargelser. Men jag tar åt mig det, och ber om ursäkt för det.

Men att agera utifrån endast en sida, funkar inte. Känner man inte en människa, som kan vara såpass uppriktig, bör man inte klanka ner och komma med hot mm. Som människa kan man inte älska alla, och det är en helt naturlig reaktion från min sida att lägga skulden på henne. Jag har därmed inte gjort något fel i att tala om hur jag känner.

Men fortfarande, har man inte hört båda medparterna, så bör man inte yttra sig, efter som att man då är påpumpad info från ett håll, men inte har någon aning om vad som pågår på annat håll. Hade detta varit människor som kännt både mig och motpart, så skulle det varit en helt annan sak.

Så, kommentera gärna, men inga jävla påhopp utan anledning.

måndag, mars 22

Mamma fyllde 50


Här sitter vi alla samlade efter mat och fika. Nu är min mamma 50 år. De känns tungt nu när man precis förlorat sin pappa som fyllde 50 strax innan han gick bort. Men min mamma är stark, jag vet att hon kommer finnas kvar länge till. Grattis mamma.

lördag, mars 13

Lilla bagaren


Nu har vi bakat klart. De tog ju bara 4 timmar. Med små raster emellan. Mamma sa att vi fick ta med några bullar ut till henne i morgon på 50 årskalaset. Åsså fyller min systerson år med. Han ska få en pistol som väsnas och låter hemskt mycke. Jag hade nog aldrig köpt den om de varit min pojk som fyllt år. Nu ligger ja på soffan. Fötterna värker och trött blev ja. Ska vila ögonen en stund, sen ska de hängas tvätt igen. Pözz och kräm

Bakdags!

Tjoflöjt!
Här ska det bakas. Jag måste ju använda fritösen jag fick i julklapp. Så nu ska jag baka vaniljmuknar eller va det heter. Ha ha, pratade med L i luren. Hon ringer någon gång i bland. Det kan behövas lite uppdate när man varit ifrån skolan 2 dagar mer än vanligt. De hade vart bråk i torsdags. Så kul, synd bara att man missade det. En lärare som sitter och mailar om mobbning hade garvat åt en tjej som inte alls är en höjdare på engelska när hon haft sin redovisning. De va inte så jävla hippit kanske. L hade brusat upp när hon hört vad som hänt. De värsta va ju att den enda tjejen i klassen som är svart, hade garvat gott hon med.

Nu måste jag gå köpa ingridienser, annars blir det aldrig något bakande. Min mor fyller 50 i morgon. Jag har lite skräck för det. Min far fyllde 50 några månader innan han dog... =O(

torsdag, mars 11

Min systers blogg!

Jag känner att jag måste göra lite reklam för min systers blogg. Så jag gör det här. =O)
Ni kan väl ta en titt.
Kräm

Hejsan, Hejsan...

Hemskt mycket hejsan!

Är hemma i dag och i morgon på grund av sekretessbelagda livs erfarenheter, om man nu kan säga så. Låter konstigt, men men...

Har inte gjort något alls i dag, eller jo förresten, jag gick upp i morse. Och det finns en väldigt bra anledning till varför jag gjort så lite som möjligt. Jag skulle igentligen skriva en överklagan till länstyrelsen, eller förvaltningsrätten i Göteborg. Det verkar som att min far blir gravsatt i Trollhättan i alla fall, trotts att både släkt och hans familj har överklagat. Vi får väl se vad som hamnar på pappret, men de skrivandet får bli av i morgon i så fall.

Nu kom pojken hem så nu ska vi greja en stund. Han har gjort ett halsband av pärlor i olika former. Så säger han till mig, "Ja mamma, du får titta på de, men inte röra!"
Vilken kille. =O)

pözz å kräm,
får se om jag orkar skriva något inlägg i kväll.

lördag, mars 6

Nä, hönni!

Vad hjälper det att sitta och undra över livet och all skit? Jag sätter på en film, tar el öl, och andas i stället. Vad sägs om det? =OP

fredag, mars 5

Livet...

Jag tänker på något som är värre än krig, värre än helvetet, mycke värre än jordens å världen undergång. Tänker på min egen undergång. Inte min kroppsliga död, utan min själsliga förintelse. Jag känner vilket överflöde av energi ja har, men ja känner även hur lätt den överger mig. Kvar blir en torr kropp, tomma ögon å ett ödelagt hav av hat. Skrämmande drömmar om våld och djup förnedrande hån som skär i alla sinnen. Vad är detta?

Jag är medveten om vad jag gör med mig själv, men är min omvärld medvetna om vad dom gör med mig? Men detta handlar inte om vem som gör vad, eller mot vem. Detta handlar om hur jag väljer att uppfatta omvärldens agerande. Allt handlar om hur jag tolkar. Världen är inte ond, om inte jag tolkar den så. Det är inte lätt att vända på sina erfarenheter om man inte är medveten om hur man då bär sig åt. Rörigt? Jo, men livet blir inte lättare om man bara lallar omkring i sin tillvaro utan att förstå världen som den är.

torsdag, mars 4

Vem är jag?


Mina kära läsare. Jag är vilse. Vilse i alla dessa problem, alla hinder som jag gång på gång tar mig över, men dom tycks alltid dyka upp längre fram på vägen, större och mäktigare än innan. På grund av min envishet och min tro på själslig självläkning kämpar jag, tills det sprutar död ur mina fingrar och ögonen gråter blodet jag spillt. Det finns inget som räcker ända fram. Med den förståelsen borde jag ge upp och låta världen leka med mig på okända villkor. Men jag antar att det inte är döden som skrämmer mig längre, utan livet som jag skulle lämna kvar efter mig. Men ändå har jag kvar min vetenskap och erfarenheter av hur en halvdöd själ vankar omkring utan ork, utan livslust. Dit vill jag inte igen. Jag befinner mig i något halvting som inte verkar ha någon barmhärtighet mot en blödande själ som hela tiden vill fram, utan att orka fortsätta. Livet är klurit när man börjar känna efter. Bättre va de förr, när man bara gjorde saker utan att ens fundera på vad de betyder för mig eller för andra. Vilket liv förresten? Vad är ett liv, och hur vet man att det är värt att leva, hur kan man sätta värde på saker och ting som inget betyder? Hur kommer det sig att hjälplöshet ofta resulterar i styrka? Åter igen, vem är jag?

onsdag, mars 3

IKAROS, Glöm inte bort våra barn

BOBO
Skrev en kommentar i mitt inlägg om min pojk med hänvisning till Björn Afzelius och hans älskade Ikaros. Den som nite har hört den, men har ett par minuter över, kan ägna sin tid åt att lyssna på hans fina ord. Men tänk då på att för vissa barn, är den största önskan att få slippa.

Klicka på

för att komma direkt till Youtube. Eller kopiera länken nedan och klistra in i din webbläsare.

http://www.youtube.com/watch?v=PlmIjILyMcw

tisdag, mars 2

Till dig!


Om du ger mig en kväll, så ger jag dig mig och mitt inre. Vad är värt mer? Jag vill visa dig min värld, ta med dig till min vackra ö där fåglarna talar om sanningen och vinden virvlar runt och får dig att tappa kontrollen. Jag vet inte om jag skulle våga, jag kan knappt se dig i ögonen utan att rodna. För att du ska våga, måste du släppa ditt liv, din värld. Du måste våga möta det nya. Släpp taget om de som betyder mest för dig. Låt de du älskar mest, bli minst värt. Tillåt dig själv att skratta av ingenting, gråt gärna, men av skratt. Släng dig på marken, vik dig av skratt. Där jag är, finns inga gränser för vad kärlek är. Tillsammans med dig skulle det inte finnas några gränser, så länge inte du sätter dom. Hemligheter betyder inget här, ärlighet är värt guld. Pengar behövs inte här, kärlek och omtanke är allt du behöver. Tillsammans kan vi blåsa hårdare än den värsta orkan. Du och jag skulle kunna lysa starkare än solen, se längre än örnen högt där uppe på sina breda vingar. Så länge det är du och jag, så kan vi dyka djupare i livet än den mest kunniga och lärda. För erfarenheter betyder inget här hos mig. Men som du förstår, så är jag ingenting utan dig. Så nu, när jag öppnat dörren åt dig, sträckt ut handen mot dig, måste jag fråga... Vågar du?

Mobbning el. nazism?

Ja du. det är så fruktansvärt osynliga gränser när det handlar om mobbning och rasism. Jag kan vara väldigt tykten och uppkäfftig i bland, kan slänga ur min raka kommentarer om det är något som stör mig. Men ofta så känner jag efteråt att det jag sagt kanske vart fel.

Men, det händer även att man kanske säger något till någon på skoj, sen tänker man inte mer på det. Om det då är så att den man sagt något till, känner sig "mobbad" som är ordet vi använder på skolan, så vill jag ju så klart veta det. jag vill inte höra det från lärarna, inte från mina vänner. Jag vill höra det från den som tog illa åt sig. Och efter som att jag tror att alla i klassen vet hurdan jag är, så borde det inte vara några problem med det. Så, det är ju heller inte säkert att jag är den skylldiga till varför hela klassen fick en mild "utskällning" angående mobbning.

Men, efter som att jag utan att tänka mig för vissa gånger, talat om för våran mörka tjej i gruppen hur störande jag tycker att det är när någon kommer och går som hon vill, smäller i dörren, lyfter inte på stolen, och inte gillar det vi andra måste göra, utan vill ha värsta möjliga särbehandling.

DET ÄR STÖRANDE. MEN INTE FAN ÄR JAG NAZZE FÖR DET!!!!

Vad har man annars sina X till?



Ën aning konstig kväll i lördags, därför har jag inte hunnit blogga något sedan dess. Sen så krånglade min mobil, och efter som att jag just när jag bloggade satt i soffan och fick mina tånaglar målade, så kännde jag inte för att gå till datorn. Vi såg på alla 3 filmerna med Karate kid. Jag har fått nojja på liknande filmer.

Så har ni några förslag på karetefilmer så, Tell me!

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy