fredag, april 30

Valborg, Jockes födelsedag




Det blev ingen eld. Bara små pyrande fläckar. Men det var mysigt att stå i regnet. Det var det nog fler som tyckte, efter som att det var så många som var kvar.


Men Liam satt i sin kärra och mös. Synd att vi inte hade planerat klädseln efter vädret. Blev för stressigt när vi skulle åka i väg. Men Dom flesta stod nog bara och mös i sina regnrockar.

Nu sitter Jocke och spelar CS, igen. Han gillar det, jag med. Men kan ju inte gärna jaga iväg honom bara för att jag vill spela. Sen så har jag ju annat att göra. Packa te Pragresan te exempel. Men orka de nu! Har suttit i 2 dagar nu och försökt få igång webcameran via MSN. Men det funkade inte. Så jag la in Yahoo messenger på både min och jockes dator. Sen i dag gick vi och köpte en webcamera till hans dator med. Så nu funkar det. Får se bara om de funkar när jag är nere i Prag. Lite skillnad på att sitta 5 meter i från, och vara på andra sidan europa.

På måndag åker jag i väg redan 20 i 9 på morgonen. Ska i väg till GBG först med D för att träffa Mallan och Jojo. Saknar dom, och Jojo är gravid med. Det ska bli kul att träffa dom igen, även om de bara blir en snabbis. Men jag är bra på snabbisar.. =OP

Ha de bäst nu, så slänger jag in ett inlägg i morgon.



Pözz & Kräm

onsdag, april 28

Mer 2007


Min Prins


Ligger och tuggar på en leksak



Ute och går lite. Barn sover ju som bäst utomhus.


Här står vi, någon stans mellan Lidköping och Tun


Sover så gott


Mjuka leksaker är alltid bäst


Sover, är i sommar stugan


Ligger och lallar...


Åkte en snabbis förbi Mc Donalds, fick tag på en liten kanin.


SUPERMAN!!


Barn har helt underbara ögon...


Lite tröttis.


På BVC


Glader

måndag, april 26

Lite fler bilder


Är vi lika eller?

Hur go får man vara? Men det är klart att alla mödrar tycker att sin egen lilla prins eller prinsessa är det mest underbara som finns. Så jag tycker som alla andra. =O)

Julen 2008-09

Här sitter vi, hela familjen.

Jag Blev Kär I En Alien!

Du är en vacker person


Pözz & Kräm

Plugget.....

Tjena!
Sitter i skolan nu. Ska ha ett litet möte med gruppen nu. Vi är bara 5 personer som har jobbat, men vi har fan jobbat hårt. snart gått igenom hela andra världskriget. Nu ska vi sumera lite. Sen får man läsa på ordentligt.

har laggt in lite bilder på pojken nu med. kolla in de om du har tid.
Pözz & Kräm

Måndag morgon

Gör en liten hänvisning till en annan blogg. Gjort en liten bildblogg med bilder på min pojk. det är lite kul tycker jag.

I dag ska det vara föreläsning om Romer. Kan bli intressant. Och i dag är första dagen på mycke länge som jag och pojken ska cykla till dagis och buss. Det blev ju sånt snöras över landet, sen dess har jag inte cyklat. Gjorde bort mig och vurpade på isen. Tur att pojken inte var med.
Men i dag smäller det. Ska bli skönt att få röra lite på sig på morgonen igen.

nä, vi hörs sen. måste göra mig i ordning. rakade nacken i går som jag sa. Men jag får ha utsläppt hår i dag. Plus att jag har små svarta färgprickar i pannan sedan lördagens hårfärgning. Men dom går nog snart bort.

Pözz & Kräm

söndag, april 25

2007:s bilder

Här kommer några bilder från 2007


Bara några få veckor gammal. Drunknade i alla sina kläder.

Bara 2 veckor gammal.

Tur att man kunde pumpa...


Hos Momo. Och klart att man ska stoppa allt man hittar i munnen, även småsten.


Mammas glada kille... =O)



Synd att den filten försvann, det är alltid bra att ha fler snuttefiltar till sina barn.


Nä, så bortskämmd är han inte... inte än i alla fall!


Hoppgungan var omtyckt. Så länge han hade någon som hjälpte honom.


Storleks skillnad...


Sova bör man, annars... man!


På en liten resa till sommarstugan.


Alltid varit en pigg liten kille.

Liam Johan Roger


Född: 2007-06-14

Plats: NÄL i THN

Första kramen av momo.

Så underbart söt helt enkelt.
Beklagar att Liams Egna blogg inte blev till förr än nu, men bättre sent än aldrig. Detta ska bli hans, än så länge, bildblogg. Sen får vi se vad som händer när han själv kan behärska datorernas värld och teknik.

Funderingar

- Kan skorna ha för stora fötter?

- Undrar i bland hur mina fötter kan lukta när dom inte har någon näsa?

- Släcks lampan i kylskåpet när man stänger? Jag vill ju inte gärna stanna kvar i kylskåpet bar för att se efter!


Pözz & Kräm

Nyfärgat hår


Färgade håret i går. Svart som vanligt. Skulle ha rakat i nacken med, men får ta det i dag. när klockan va halv 12 va jag färdig med håret. inte konstigt att jag är trött i dag då.


Pözz & Kräm

onsdag, april 21

Hitler, Josep Mengele, Himmler...

Ja, vad säger man. Får man en uppgift så stor som WW2 (andra världskriget) så måste man få lov att prestera utefter ämnets storlek, inte den korta tid man har på sig att bli färdig. Så nu har jag ett jättejobb med myter och liknande som kom till under, eller efter andra världskriget. Även hemliga projekt som aldrig kom ut i ljuset.

Vi får se vad det blir av det hela.

Pözz & Kräm

Godmorgon

Jag hoppas att det blir en bättre dag än va de känns som.
Hatar när man får så konstiga känslor på morgonen.
Pözz & Kräm

söndag, april 18

Lyckad tjejkväll

God morgon.
sitter i soffan med Miss C och Miss D. fan va kul vi hade i går. I LOVE IT. Jag missade göra en viktig sak bara. Så nu kommer de bli ännu jobbigare. Men vi får se hur det löser sig med de. Får hitta på något.

Tack för i går tjejer.

Pözz & Kräm

lördag, april 17

Jag är så lycklig....

Hejsan!
dagen i dag började med... ingenting. Jag satt och gjorde ingenting. Sen fick jag fart å började plocka i köket. Jag har nog inte sett de förut, men köket såg ut som ett "bombnedslag" minst sagt. Nu har jag fått lite ordning, men måste fixa mer.

Å jag är nog den mest lyckligaste människan på jorden som har så underbara vänner. Miss D, som jag känt sedna dom unga åren, är påväg hit för att ägna en hel kväll med mig och min syster i min källare. Jag bjöd hit henne för en "källarkväll" med zumba och dansa på mattor på mitt PS2. Men så har jag varit lite orolig för att de bara skulle vara vi 3. Jag bjöd nämligen Miss C åxå. Men hon har det lite kämpigt på hemmaplan, och har skallebank som tycks grott fast i hennes huvud. Och så bor hon ute i ödemarken där det inte tycks finnas några buss-förbindelser med fastmarken. Och när jag då frågar X:et om vi kunde hämta henne, rynkar han på näsan. Och att jag då blir förbannad är inte så konstigt. Men mest på mig själv. Mitt, och många andras liv skulle varit mycke enklare om jag haften körduglig bil, och ett körkort att skryta med. Hade jag haft det, så skulle jag inte tvekat en sekund. Jag skulle redan suttit i bilen innan jagens funderat på det.

Men det löste sig ändå. Nu gäller det bara att hon kommer på rätt tåg, och åker med rätt buss. Så, Maddan får sin "källarkväll" med sina bästa vänner ändå. Kan en lördagkväll bli bättre???

KNAPPAST!!!
Over & Out
Pözz & Kräm

onsdag, april 14

HJÄLP

Redovisningar i morgon. 2 st. Först om 12 stegsprogramet, sen om alkohoens påverkan på hjärnan och dess alla sjukdommar. jösses. detta va inge bra gjort av lärarna. Hur va de med komunikation?

Pözz & Kräm

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy