onsdag, juni 30

Do You Belive In Angels?


Efter döden blir vi bevingade änglar och får vita kläder, harpa och gloria










Pözz & Kräm

Älskar, Saknar, Hatar


Jag älskar dig, fick jag aldrig chansen att säga dig. Jag ville många gånger, men alltid var det fel tillfälle. Dessa tillfällen när ditt liv inte riktigt skulle kunna ta vara på så tunga ord.

Jag saknar dig, va något som jag en gång sa, ångrar det än i dag. Jag minns den tystnaden som blev, evigheters evigheter lång tystnad innan jag frågade om du var kvar i andra änden.

Men att jag hatar dig, det sa jag mer än jag borde gjort. Aldrig med ord, jag lös alltid med min frånvaro så du måste förstått. Jag kan inte sluta undra om du någonsin förstod att min ständiga känsloförvirring kunde ändras, om du bara velat, vågat ta tag i ditt förflutna. Men jag vill att du ska veta, det var aldrig riktigt ditt fel. Jag bär en skuld, som blir starkare och mer plågsam, ända sedan du lämnade denna värld för att få vila.


Det jag egentligen vill säga, är att jag älskar dig, kommer alltid göra. Jag saknar dig, jag kan inte längre ringa på natten för att se om du finns där. Kan inte skicka iväg ett tomt och värdelöst SMS med lägner om förhoppningar. Och jag hatar dig, så som en dotter kan hata sin far för hans frånvaro, hans felsteg och vägar som han aldrig vågat vandra på. Men jag förlåter gärna, om du, utan att ljuga, kan förlåta mig först!
Pözz & Kräm

tisdag, juni 22

Har sällan något att skriva längre!

God morgon!

Det är inte ofta jag tar mig tid att skriva i bloggen längre. hinner inte riktigt med de. Ja går upp tidigt, senast halv 7, sätter mig vid datorn och pluggar teori för körkortet. Sen vaknar pojken, och då är vi igång med att fixa och dona. Det händer inte så mycket runt mig just nu. Och jag lovar er att det är skönt, helt underbart att omgivningen står stilla ett tag, så man hinner komma ikapp.

I går va vi i Vara, träffade Miss C och Miss D. De va skönt att se att dom levde, någorlunda i alla fall. Livet fortsätter ju, vad det än har att bjuda oss på så rullar det på. Så är det, även om det gör ont i bland.

Pözz & Kräm

söndag, juni 6

Tjoflöjt

Nä, va e detta. Pojken vill inte sova alls i dag, fast att han borde vara hur trött som helst. Barn är helt otroliga i bland. Ligger där uppe och ropar, vad gör man?

I dag har varit en konstig dag. Har haft konstiga känslor, som om något är fel. Inte med mig, men någon annan kanske, eller något liknande. I bland kan man få kontiga dagar. Dagar då man inte har någora känslor alls, sen andra dagen kanske man har fjärilar i magen, sen helt plötsligt hatar man hela världen. Det är konstigt som fan, men det är något som man måste leva med.

Nu sittr jag och tittar på Shrek 2. har kollat på ettan med pojken tidigare i dag. I morgon blir det trean.

Pözz & Kräm

onsdag, juni 2

Lite tråkigt


Här sitter Baby. Min lilla vovve. Bakom henne sitter Bonzo, min mammas vovve. Dom är syskon tror jag. Tur för Bonzo att han är så söt. Han har nämligen pissat ner hela nedervåningen. De va de ingen som varnade mig för. Hundvakt tänker jag inte vara så mycke mer. Han pissade ner våran gamla TV med, fast vi får väl skylla oss själva när vi inte ställde upp den från golvet.

Men från det ena till det andra. Pratade med Miss C i dag, jag tycker så synd om henne. Livet är inte som det borde, hennes liv är värt mer än den skiten hon får stå ut med och gå igenom gång på gång. Jag vet inte riktigt va ajg ska säga till henne när jag pratar med henne. Tur att hon vet hur man tolkar mina kommentarer, annars hade hon nog hatat mig. Och samma sak gäller ju Miss M. hennes liv är med upp och ner. Och så har vi Miss D, barndomsvännen som jag hade ett uppehåll från på 10 år. Hennes liv är helt jävla fucked upp med. Allt på grund av karlar som måste sitta överst och vara större än sina kvinnor. Ju mer jag tänker på dessa, ju mer känner jag att jag har ett underbart X som står ut med mig. Jag vet inte ens om han är herr kex eller vad han är. Verkar som att vi faller tillbaka in i detr vanliga. Men med tanke på hur mina närmaste har det, så känner jag mig lyckligt lottad hur det än blir i framtiden. Jag begriper knappt vad det är jag försöker välja bort när jag letar efter nytt boende och skit. Minns inte ens varför jag gjorde slut med honom.

Vilket tjaffs för ingenting!!!




Pözz & Kräm

tisdag, juni 1

Är sleten efter helgen

Jag måste då säga de, det är inte ofta jag sätter mig här längre. Har nog tröttnat. Nu har jag betalat räkningar, en dag för sent. Men vem bryr sig om det. Fick hem piller på posten med, som ajg inte har någon aning om att jag beställt. Något fuffens på gång här som jag msåte kolla upp.

Nu går pojken på dagis, och jag har ingen aning om va jag ska göra hemma utan honom. Har ju så kalrt massor att göra, men inte som är kul utan honom. I helgen blir det GBG. Hälsa på min BFF. Hon har det en aning jobbigt nu, så jag behövs.

Tänkte jag skulle hunit tagit en sväng till AF i dag, men det får vänta tills i morgon, eller nästa vecka. Man vt ju inte om dom hittar något åt en bara sådär utan vidare. Så det får vänta en vecka, så ajg hinner fixa lite här hemma först.

I helgen var jag hos Miss C. De va kul, tror jag. Vi började dricka redan kl 8 på morgonen. Stod fulla och sjöng inför hela skolan på avslutningen. När vi väl kom därifrån, fick ajg ont i hövven av vinet vi pimplat i oss. Helvete.
Det blev en lite vrickad helg, men kul va de. Ocj som vanligt när man är borta så länge, så är det skönt att komma hem.

Pözz & Kräm

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy