lördag, juli 31

FÖRLOVNING


I dag förlovar vi oss. Det känns så bra, sånt gör att man på något sätt börjar om, fast med ett bagage. Måste skala potatis nu. Det blir lite besök.
Pözz & Kräm

fredag, juli 30

min Älskade, Saknade Far

Ibland tror jag att du sitter kvar där i köket med hemrullad rök och ett flak bredvid dig. Kanske det bara är en minnesbild av dig, en uppfattning av dig, så som jag såg på dig. För mig så var du en klippa, men aldrig min. I mina ögon var du stark, men aldrig tillräckligt. När jag såg dig, var du en stor bamse, men ändå som en liten mus, vilsen i världens plågor. När jag hörde om dig, undrade jag mycke varför? Men sökte aldrig efter svaren. Det var försent, allt var sönder, allt var bränt redan då. Kanske jag har svårt att acceptera din bortgång, kanske jag helt enkelt är så van vid att du sitter där, hur skulle jag kunna ha någon annan bild av dig? Det är ju så jag såg dig dom sista åren. Kunde jag prata med dig nu, skulle allt vara annorlunda.

"Pappa, jag ska förlova mig nu på lördag, vill du komma hit och vara med och fira?
Vill du träffa ditt barnbarn som du aldrig träffat?
Vi bjuder på ljus i livet, här finns det kärlek över till dig med, om du vill.
Hit kan du komma, för här har du bott längre än du anar, hos mig, du finns i mitt röda blod."


Sen du dog, har mitt hjärta slagit långsammare, där inne, i ett heligt rum, där är du begravd, och dit kan jag gå när saknadens hand klämmer röda tårar ur mina gröna ögon. Vi kan sitta och prata, vi kan dansa, vi kan skratta tills vi gråter, och gråta tills vi skrattar sönder oss. Där är du klädd i fiskekläder i bland. Men ofta klädd till fest. Vit skjorta och din svarta väst. Det är svårt att sakna dig mindre, även om jag gjort det så länge.


-Glöm inte, att du alltid är välkommen, kom och prata med mig när jag sover, så kan vi prata hemligheter, precis som förr!


Pözz & Kräm

onsdag, juli 28

tisdag, juli 27

Avril lavigne Hizza / DiZZa


HiZZa eller DiZZa



Avril Lavigne - April Vinter på Franska


född 27 september 1984 i Belleville
Lavigne slog igenom 2002 med låten "Complicated" som handlar om livet, falska människor och relationer.
Avril Lavigne är gift med Deryck Whibley (sångare i rockgruppen "sum 41"), dom gifte sig 15 juli 2006. Den 17 september 2009 meddelade de båda att de separerar.


Jag Gillar hennes musik i alla fall. Brukar inte bry mig om vem som gör musiken eller vem som sjunger...
JAG
Pözz & Kräm

fredag, juli 23

Sommarstugan

BABY
Min lilla vovve. Hon sprang omkring som en tok och jagade pinnar som vi kastade ner i vattnet, men hon vågade aldrig hoppa i som en galen hund skulle göra. Hon var väldigt försiktig med att krypa ner efter pinnen.
BONZO
Mammas vovve. Ha ha, snacka om att ha en helt egen personlighet. Man får honom inte till att jaga pinnar om han nite känner för det. Men han va bra på att plocka upp saker från golvet på beställning. Det var kul att se. Och när Baby flög på honom, va han en liten fegis och bara la sig ner.
Här är dom båda 2. Bonzo är en aning större än Baby. Baby kan få upp sina öron men Bonzo kan det ikke. Och dom är inte alls speciellt lika. Titta på Bonzos tassar. Dom har en udda look.
Här sitter Mamma och Liam. Fikar lite på klippan.
Vi var inte ute så länge. Men det var en mysig tripp. Hundarna sov gott sen efter det. Dom låg helt utslagna på verandan.

Pözz & Kräm

onsdag, juli 21

En sväng på sjön

mysig spindel va. En träskspindel. Fasen va skrajj jag blev första gången ajg såg en sån. Det kändes inte allt för kul att ästta sig i en båt när man viste att det kunde komma en sån spindel krypandes på benet. F**N va obehagligt. Men, ajg klarade mig. I dagvar mamma med ute med båten. Och Bonzo, hennes söta vovve, bror till min hund Baby. Tänkte lägga in lite bilder sen från turen.

Nu har pojken vaknat, trodde han skulle vila längre. Men då kanske han somnar tidigare i kväll.

MunOrgasm

Sitter i sommar stugan. Här ser ni när jag ska göra sås till grillat kött å potatis. Visst ser de ut som ett spöke? Smälter smör, ja va tvungen att ta ett kort. God natt. Pözz å kräm

måndag, juli 19

HiZZa eller DiZZa??


Håller på att gå igenom Scary Movie just nu. Tog en liten rökpaus. Får se om vi hinner med 2:an med. =O)
tror inte jag orkar skriva något mer sen, men jag slänger in något i morgon när jag vaknar.
god natt.
Jag HiZZar i alla fall Scary Movie, den första.


Pözz & Kräm

FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG????

Pözz & Kräm

HiZZ eller DiZZ


I dag känner jag att vi måste HiZZa Facebook.

Där har jag hittat många gamla vänner, och ovänner med för den delen. Jag blev beroende av spel och jag håller kontakten med familjen.


HiZZ För Facebook....
Säg emot mig om ni vågar..... Grrrrrr!




Pözz & Kräm

MunOrgasm

Snitzel Med Ris 2 vuxna 1 barn

3 Stekta Snitzlar, gyllenbruna så klart.

Koka 2 dl ris, med en dl mathavre, för att spara lite på miljön (Viste du att ris är det som man nite bör äta, det kommer från så långt bort). Men tag då 7 dl vatten, för att det ska bli lättare att tugga för dom små.

Sås, en vanlig GrönPepparSås från Knorr.

Bryn lite lök, det är underbart gott att lägga i såsen, men här äter inte alla lök så jag fick hoppa det.

Skär ner en tomat i cm tjocka skivor och lägg dom i stekpannan. Vänd på dom efter 3-4 minuter och lägg på en skiva ost på varje. Ta av dom när osten smält. Färska tomater är gott med. Gillar man ost och tomater, skär då bort locket på tomaten. Gräv ur och lägg i ost. Ställ sedna in i ugnen. MUMS!!!!

Det gröna tvingades jag lägga dit, efter som att J planterat sallad. Så jag får pina i mig lite grönt varje dag jag med. =O)

Smaklig måltid!

söndag, juli 18

Fallens dagar i Trollhättan

Varit i Trollhättan och ätit kinamat. De blev friterad kyckling och fläskfile. Ris så klart och sötsur sås. Liam åt inte så mycke, men de va nog mättande. Sen gick vi en sväng. Liam, lucas och Veronica fick åka karusell. Han som hade hand om det sa att de kostade 10 kr för 2 minuter. Men jag tyckte nog att dom snurrade runt och runt tills både vi vuxna och barnen tröttnade. Han tjata med någon och verkade glömma bort tiden. Sen orkade jag inte gå längre. Hade lånat min systers stövlar, och helvete va ont jag fick. Mina är borta. Ska leta någon dag. Men har fått för mig att jag lånat ut dom till någon, men minns inte vem... Hum!!!

Lilla Lovisa

I dag har dagen gått fort. Lovisa har hållt igång oss hela dagen. I förmiddags va vi vid lekplatsen. Liam åkte sin elbil dit. Lovisa fick åka sin kärra. När vi kom dit så fick hon gunga. De va ren glädje för henne. Liam grävde och hade roligt. Sen gick vi en sväng. De är ju alltid kul att skryta lite för grannarna. Sen vilade vi. När vi vaknade så fick hon glass. Hon trivs nog, för hon äter som en hel häst. Nu ska vi snart köra hem henne. Sen ska vi iväg och äta kinamat. Finns det någon på denna planeten som inte tycker det är gott?

Vem Är Din Fadder?


Jösses. Vaknade i dag av att J satt i sängen bredvid mig och drack kaffe. I famnen hade han lilla Lovisa. det var en syn de. Jag är fadder till henne, och moster. Fast ajg fattar inte riktigt vad meningen är med att vara fadder. Till min pojk så är min lillasyster fadder. Till mig vet jag inte vem som är fadder, tror det är min faster eller någon. Men jag pratar inte med dom längre. En av dom gav fan i att komma på min pappas begravning, på grund av att min andra faster skulle infinna sig. Vilken jävla släkt man har.
Pözz & Kräm

Nu Blè De Natten

Hej hopp, gummi....!
Jag tänkte bara göra ett litet inlägg nu innan ajg lägger mig. Är skit trött. Min systersdotter är här, bara över natten. Hon är ju så söt. Jag slänger in någon bild på henne i morgon. J ligger i soffan och söver. Grannarna sitter ute och dricker på altanen. Liam snarkar så det hörs ändå ner.

Är inte livet för härligt!
Sov gott



Pözz & Kräm

fredag, juli 16

Utedasset...

Hejsan alla sötizar! Shit, Flåt att ja inte bloggat i dag, men de visade sig att nätet inte ville vara med ute på landet i skogen. Så ja får blogga från mobilen. Men jag lovade ju i går att skicka bilder. Överst ser ni utedasset. Jag hatar att sitta där inne. Fort in, ännu fortare ut. Och på tal om utedass, vi ska förlova oss. He he... Han är ett jävla rötägg, men vad vore livet, och vad vore ett förhållande utan nedgångar? Sen va vi ute med båten lite. Baby följde med. De va lite problem med att få ner henne i båten. Men gud va kul hon hade när vi gått i land på en udde. De va livet för henne. Ja får blogga lite mer sen. Pözz hej.

torsdag, juli 15

Då kör vi..

Sånt här håller jag på med när ja sitter i en bil och har väldigt tråkigt. Vi är på väg till sommarstugan. De ska bli skönt att slippa alla grannar. I ett av grannhusen bor ett par med några barn. Kvinnan i huset hör man även om dörrarna är stängda. Mannen i huset verkar vara pedant och fixar mycke i trädgården. Den ser nästan för perfekt ut. En annan granne är en polis med fru. Hans intresse verkar vara jobbet, och att bjuda hem folk och sitta och dricka wiskey på altanen. Ett yngre par med 3 barn brukar sitta på sin altan och dricka, och dom dricker friskt. Jag tycker det är oerhört kul att se alla grannar och hur deras familjer fungerar. Man brukar kunna hitta sin plats någon stans, mitt uppe i allt. Nu är vi framme. Ja skickar något bra kort så ni får se var jag ska spendera natten. Och vänta tills ni får se utedasset. Pözz

Ambulans Helikopter

Barn är ju helt otroliga. trotts att en ambulanshelikopter dundrade 50 meter åvanför vårat hus när hans fönster var öppet, så tro fan att han inte märker ett skit. Jag passade på att filma när den lyfte. Så fort det händer något liknande i ett litet sammhälle, så springer alla ur sina hus för att peka och viska om vad som kan ha hänt, vem som är drabbad och så vidare. Det är nästan pinsamt. När jag stod uppe på övervåningewn för att se bättre när den lyfte, så såg jag grannar, som jag aldrig sett förut, som aldrig ens varit utanför sina dörrar. Helt otroligt.

Jag själv tänkte ju på pojken. En 3-åring som älskar blira och flygplan. Först tänkte jag väcka honom, men den tanken slog jag bort lika fort, efter som att det skulle tagit en evighet att få honom att somna igen. Men han nöjde sig med filmen i morse. Den ville han se fler gånger.

Jag hoppas bara att det gick bra för den som fick åka helikopter. Det kan inte vara roligt för nära och kära i dag i så fall. Jag önskar dom allt gott.

Pözz & Kräm

onsdag, juli 14

Dassig, Sunkig, U Name It


Va fan, jag mår skit.. Och ändå hittar jag inte de rätta ordet. De räcker inte med skit, detta är en värre åkomma. Hoppas jag mår bättre i morgon, annars tänker jag inte ens gå upp ur sängen.


Pözz & Kräm

Abtronic X2

i dag kör jag med Abtronic X2. bytte batterier nu, å helvete va det gör skillnad på styrkan. Å shit.. msåte gör lanch till pojken nu med.
hörs sen

Pözz & Kräm

tisdag, juli 13

Egen Domän

Vad är detta? Och har man någon aanvändning av det? Någon som vet?

Pözz & Kräm

KommentarsSpärrar



Hejsan, Igen!


Nu har jag zappat runt bland bloggar igen. Och varje gång jag känner för att skriva en kommentar, så blir jag så förbannad på att jag i 99 fall av 100 måste skriva i en såndär kod innan kommentaren publiceras. Det är så fruktvärt störande, och då kollade jag upp hur det var inställt på min blogg. Och jag tog genast bort den inställningen. Så nu kan alla kommentera på min blogg,
UTAN ATT BEHÖVA FYLLA I EN KOD!!!!


Pözz & Kräm

Svettig

Jag är allt en redig jävel som Zumbar och sen sätter mig vid bloggen gien. Det är konstigt att jag alltid, alltid hamnar här vid datorn, vad som än händer.
Nu ska jag stöka ner lite när jag städat så fint... det finns inget roligare!
Pözz & Kräm

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy