tisdag, augusti 31

Prommenad Väntar

Nä, nu går jag ut och går. Behöver ju röra på fläsket om man vill bli av med de. Har förresten inte vågat väga mig. Har fuskat med maten, så jag tror nog inte att den visar något neråt, snarare ett par KG för mycke. Men de märker vi när jag vågar ställa mig på den. Å andra sidan, jag har ju nite precis bråttom med att gå ner i vikt, vill bara slippa gå upp. Och det känns som att jag har börjat få igång mig själv när de gäller motion. Håll stortårna för mig.
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tidsfördriv

Detta va ju lite tidsfördriv såhär på morgonen. =O) Hittade detta hos Johanna. Å de e kalrt man snor saker från andras bloggar, ha ha.


Gör såhär:

Googla ditt namn och resten, ta första bilden som okmmer upp, och placera den längst ner. Man vet ju aldrig vad man får upp.=O)


1. Ditt namn
2. Ditt mellannamn
3. Ditt efternamn
4. Namnet på din gata
5. Namnet på den du gillar
6. Din ålder
7. Det sista du åt idag
8. Färgen på tröjan du har på dig just nu
1. 2.
3. 4.
5. 6.


7. 8.

Pözz & Kräm



Glöm Inte Prutta Innan Du Går

God morgon

Jag börjar känna att min vardag inte är så intressant. borde kanske börja råna folk, eller leka med döden. Fast då skulle de ju bara va intressant, om jag va nära att dö. Nä, jag får hitta på något annat.
Jag hade planer på att starta eget, men måste gå en kurs först, så jag vet lite vad de e jag ger mig in på. Men innan jag gör de, så vill jag ha körkort. Känner mig jävligt låst utan de. Man kan inte ta sig någon stans uta natt behöva be någon om hjälp, eller ta bussen.
I september börjar handledarutbildningarna igen. Man måste ju gå en sån för att få lov att övningsköra, typiskt!
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, augusti 30

Suck

Nä, det känns lite tungt i dag. Nordea krånglar, med mina pengar. Hur kan dom med?
Ska titta film nu, eller gå ut och gå. Har faktis inte bestämmt mig för vad jag ska göra än. Har fastnat framför ett spel på Facebook. Det är alltid samma sak.
Man spelar och spelar, tills man kommer på att man faktis inte får något för all tid man lägger ner på de. Så lägger man av utan förvarning.
Typ som livet.
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tjoflöjt!

Hum, sitter här å tittar på när pojken äter. Jag själv dricker ju bara en herbalife på morgonen. Måste gå och köpa frukt sen med, annars kommer jaghungra ihjäl innan lunch.
Ska ringa nordea nu med när klockan slår 8. Det är någon jävel som kopierat mitt kort och handlat något kul för 1000 spänn. jävla tur att jag spärrade kortet då när jag såg att något va på gång att dras. Fast nu ligger de ju 1000 kr reserverade på mitt konto. Va fan. Måste få loss dom igen.
DE E JU FÖR FAN MINA PENGAR!!!!!!
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, augusti 29

Ut På Landet

I dag ska vi till mamma. Men ajg vågar inte ringa hene, i fall hon sover. Får nog bli till att åka ut efter lunch, för då tror ajg nog att hon är vaken. Hon brukar sova länge på dagarna i bland. Jobbigt för henne nu när hon fått jobb. Då måste hon ju gå upp tidigt.
Jag själv är inte heller så morgonpigg. Sov till 9 i dag. Liam och Jocke har varit uppe ganska länge. Jag förstår nite varför dom nite drar upp mig när dom går upp. Jag missar ju både frukost och annat. Men visst e det skönt att få sova lite längre på helger. Det är nite många mammor som får lov att göra de. =O)
Nu ska jag ut å greja lite.
Ha det bäst
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

lördag, augusti 28

Lördag igen

Tjoflöjt!
Shit, har varit bakis i dag, jag å jocke hade barnvakt i går. Igentligen skulle Mizz D kommit hit. Men hennes lilla dotter fick feber. Så jag å jocken ägnade natten åt att ta massa bilder med både korsetter å stay-ups. De va skitkul. tog typ 500 bilder. HA HA! Fast inget man vill spara på precis. Jag ser inte så bra ut i korsett å piska, inte riktigt min stil. =OP
I dag har de varit lugnt. Åt pizza till frukost. Sen har ajg blegat på film. Bara gottat mig. Sen när vi varit hos syrran å hämtat liam, så dammsög jag, jocke lagade mat. potatis med kotlett. Underbar gott. Måste ta tag i mitt schema i morgon igen. Ska ut till mamma i morgon med, hjälps henne lite på torpet.
nu ska jag se film.
Hotet Från Underjorden
Dom är ju bara så kul. =O)
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

fredag, augusti 27

Lite MorgonNytt



REGNBÅGEN... fast igentligen är det ju 2. Pojken ser inte regnbågen så ofta, och detvar först nu, när han är 3 som han faktiskt kunde uttrycka att han tyckte att den var fin. Det är härligt med barn.


Här kommer några bilder. Madde har varit ute mitt i natten och försökt ta kort på månen. Men fakktis, även om man kanske inte ser vad det föreställer, så tycker jag nog att dom blev fina ändå. Den över här blev nog bäst.



Mmhmm.
=O)


Använde mig av olika inställningar på kameran.
Det blev lite konstigt på en del bilder.




Här ser man ju i alla fall en prick som skulle kunna föreställa månen, eller en finne på en neger.. eller ett vitt hål på ett svart papper. Eller en spärmafläck på de snygga nyköpta kappan.
Nä, men välj själv då!

Nej, jag är ingen nazze. Jag tycker att när man använder ordet "neger" är det lite som när man använder "norrmän" eller "Finnen" i roliga historier. Sen att Mörka tar åt sig så förbannat, det är inte mitt problem.
=OP
Föresten så använder norrmän samma knep, fast då va det ju så klart den klantige svensken som skulle gå in i grottan, med finnen å dansken.

Pözz & Kräm



Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, augusti 26

Jag är ju en kattastrof...

Gissa vad! Jag har precis sett Pretty Woman... för första gången. Ligger jag efter eller. Helt otroligt, jag som älskar film, har missat att se den. Men så klart. Alla har ju pratat om att den är så bra, å så romantisk. antar att jag omedvetet har undvikit den då, bara för att jag inte trott att den varit så bra, men jag hade såååå in i helvete fel.
NU, måste jag gå å lägga mig, innan ajg somnar sittandes. Jag gjorde de en gång, va inte så skönt. vaknade med ansiktet ner mot ett glasbord, trodde jag flög. Men det är en annan historia.
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Det ska följas till pungt och pricka...

Så, en härlig morgon prommenad med Bonzo å Baby. Bonzo fick gå på vänster sida, jag minns inte vilken sida mamma brukar ha honom på, men jag hoppas det gick bra. För jag måste ha Baby på höger sida, annars kan jag inte korta av kopplet ordentligt. Men det gick bra, båda två va helt underbara. Och kan du tänka dig, att pengar har jag tjänat medan vi varit ute å gått. tror jag fick det till 8 dollar, vilket blir runt 60 kr. Det är ine ås illa va. =O) Känns bra att jag äntligen kommit på hur man ska lyckas med de. UNDERBART!!
Nu ligger hundarna å ser ut att ha tuppat av. Kanske det var en för hård gångmarsh för dom, men det var inte så länge, så dom överlever nog. Och snart är det dags för mitt mellanmål, om en timme.... =O) Ni kommer väl ihåg mitt schema
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Nu får det va nog

Jag drömde om börser som gick upp och ner. Ni kanske har förstått att det är vad min dag handlar om, men att jag ska behöva drömma om de med. Jag har massa drömtydarböcker. Fast dom brukar sällan vara till någon större hjälp. Fast det beror ju på vad man kommer ihåg från drömmen.
Drömt något i natt?
Nu kommer snart min mor med sin hund. Han är ju så söt. =O)
Det är tur att i alla fall han kan sköta sig när man går ut med båda. Min lilla vovve tror ju att hon är en slädhund, för hon drar som om hon har 500 kg bakom sig. Men det försöker vi träna bort lite nu när jag har mina vandringar under dagen.
Ska förresten gå och väga mig tror jag.
Se om något händer med siffrorna.
Ha det bäst!
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, augusti 25

Bored....

jag är lagom uttråkad. Har inget att göra. Å jag får fan nite springa i kylskåpet å rota heller (vilket brukar vara min favoritsysselsättning).
Liam sov för lite i dag, alltså kortare än han brukar. Så nu har inte jag hunnit vila något, vilket betyder att jag kommer vara fruktvärt trött i kväll, efter som att jag redan nu känner mig helt slut.
Vad händer i kväll? något spännande? Någon som tänkt rymma hemmifrån, jag kan följa med dig, jättegärna!
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Några StillBilder Ur Livet


Min lilla Liam. Han vill alltid vara med Jocken när han ska göra något. Klippa gräset, va nere i källaren å köra med tåget, bygga grejer, gröa rent i pannan. Han är med över allt. =O)


Här sitter min mor. Det va hennes hund jag passade i går, och ska passa i morgon med. Han är söt, och skötsam. Han lyfte på benet några gånger här, men efter lite skäll så hölla han sig i från de. =O) Mamma har lovat att passa Liam fredag - Lördag, för att min BFF ville hitta på något. Och dessutom träffas dom nite så ofta. Lite störande att Liam bara pratar om Farmor å Farfar. Men det är ju så han känner. Det är helt OK!


Mmhmm, såhär ser det ut när dom har kuddkrig i soffan. Lite tokigt är det allt, men vadå, lite kul får man väl ha. =O)


Pözz & Kräm



Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, augusti 24

Mitt schema...

Måndag – söndag

07:30 Frukost – Herbalife + Frukt

Ut Och Gå

10:30 Mellanmål – Frukt, Kaffe, Te

12: 15 Lunch – Herbalife, frukt

14:30 Mellanmål – Frukt, Kaffe, te

17:30 Kvällsmat – Endast EN portion mat, med grönt.

- Drick vatten, till mat, vid törst. Alltid Vatten, MERA VATTEN!!!

Ut Och Gå

Bör Äta:

600 gram frukt om dagen, ca 5 frukter.
Pålägg med grönt nyckelhål.
Salta pinnar i stället för chips.
Byt ut den feta osten mot en med en lägre fettprocent.
Använd sunda växtoljor i stället för smör och margarin i matlagningen.

Sikta mot fullkorn
Mer Fisk
Skinkschnitzel och oxfilé. Kyckling och kalkon kan du lugnt fortsätta äta av - men undvik skinnet.
Socker är OK, och nödvändigt för att kroppen ska orka förbränna, max 2 teskedar om dagen.
Se upp med mjölken, Välj smalare alternativ.


Ja, alla andra kommer ju hem från skolan med ett papper i handen som talar om vad do mska syssla med dom närmaste månaderna, varje dag. Då kännde jag att jag ville ha det med. fast jag är lite mer HighTec, för jag har det på bloggen... =OP


NÅGRA FLER RÅD??


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

ett test jag hitta..

Jag hittade det hos en tjej som heter DIANA. klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg.

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

--------------------------------------------------------------------------------
♥ Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Stop för karnivaltåget vid hemköp.

♥ Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- vi tar det i kväll

♥ Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
- Godmorgon!

♥ Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Hur gick de i dag?

♥ Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
- Trodde du somnade om!

♥ Vilket sms blir du mest berörd av?
- Åker nu!

♥ Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
- Jag går ner i tvättstugan!

♥ Vad vill du höra mest av allt?
- Tack min vän

♥ Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
- Det var roligt att läsa

♥ Din romantiska replik?
- Vad gör du för roligt?

♥ Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Kan du ge mig ett lån som ajg kan betala på 2 gånger.

Ha ha, det blev ju hur bra som helst. =OP
testa vett ja!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Hundvakt

hejhopp!
I dag ska Bonzo vara här. Det är min vovves bror. Det tycker dom är kul. Fast än så länge har han bar legat vid ytterdörren och saknat sin mamma som åkte iväg till jobbet.
Jag ska allt sätta dom i arbete så fort pojken kommit iväg till dagis. Tur att jag fick Jocken till att hämta honom sen, annars hade det blitt full rulle till dagis, 2 hundar och en galen unge som springer med kärran på bakjulen.. ha ha! nä, de slipper vi i dag.
nu ska jag fortsätta tjäna lite pengar. =O)
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, augusti 23

Madden är trött

SHIT!
Nu undra ni varför Madden int bloggat så mycke i dag. Det ska jag svara på nu, jag håller nämligen på att bli rik.
Även om det går förbannat långsamt, så tro jag att jag kommit ett sånt där minimalt steg framåt i dag.
JIPPIE!!!
Men nu sover järnan, så ajg får väl göra samma ajg med. =OP
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

BORING...

-Madden Säger, Nä, nu är det dags att gå hämta lillknutten. Han sitter väl å äter lunch just nu skulle jag kunna tro. Själv kör jag på Herbalife nu. Det är bäst. Väger man över 100 så tycker jag att det är dags att ta tag i sitt liv. Eller vad sägre ni?
Sitter med eToro och tränar lite, men det går inge bra alls. Ska absolut inte sätta in riktiga pengar där, det skulle ju vara värre än självmord.
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

God monn!

-Madden Säger, Tänk va mycke tid man spiller framför datorn. Helt otroligt. "otroligt" är förresten inget ord. Om man tänker på de. En del saker kan ju vara troliga. Men otroligt, det låter ju lite skummigt, om man säger så.
Ska väcka pojken, cykeljäven har ju gått å fått punka i baken, så det blir till att gå till dagis. Det som är så himmlans långt. tar säkert 10 minuter att gå den långa vägen. =OP
I dag börjar mitt nya mat & motionschema... problemet är ju bara att jag inte gjort något chema än, men det ska jag nog kunna spila lite tid på med.
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, augusti 22

Natten

-Madden Säger, Natten kommer fort när man är trött.
Hoppas ni ser dom små ändringarna i bloggen, ni som brukar komma hit å hälsa på mig ofta. =O)
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Sov Gott Där Ute In Space!



Pözz & Kräm

Glöm Inte Att Prutta Innan Du Går

Här Dizzar Vi...

Jag är en trogen användare av Bloggtrafik.nu och när man använder sig av det , så kommer man ofta till norska bloggare. Och jag kommer ofta till en tjejs blogg. Hennes blogg består bara av.. henne, och absolut inget annat!!!



Jag har ett flertal gånger varit inne på hennes blogg, och känner mig inte alls välkommen där. Ju mer jag hamnar på hennes blogg, ju mer känner jag att jag inte vill se den mer. Jag tycker att det är lite dåligt av bloggare att inte svara på kommentarer om man frågar något, men hon svarar typ.... ALDRIG! Och när man bloggar runt med Bloggtrafik, så måste man lägga en kommentar, att man då aldrig får svar, efter många frågor om henne och hennes blogg, så tröttnar man.




Kanske hon helt enkelt inte fattar svenska!!!!!
JAG

Malin Kristiansen

OVER AND OUT!


Pözz & Kräm

God Morgon

Tjoflöjt!!
Nu ska vi snart gå och möta Miss D vid tåget. Liam sitter och tittar på snövit, Jocken sittr framför tradera och kollar om han har fått några bud. Jag själv känner mig trött i ögonen i dag. Tänkte gå ut och ta lite kort sen. Får väl se om det hinns med. =O)
Glöm inte registrera dig HÄR om du vill tjäna en extra slant, utan att behöva göra något. =O)
Pözz & Kräm

lördag, augusti 21

LEDIG I KVÄLL.. =OP

Hej hopp... Gummisnopp...


I kväll är jag utan både gubbe och barn, en stund. Men det finns inget skönare. Läste förut om en tjej som brukade dansa runt i sitt rum. Kom då på hur mycke jag saknar att bo hemma hos mamma och att ha sitt eget rum, där det alltid såg ut som faan. Men det var ändå alltid mitt rum. Dit kunde man gå när som helst. När man var glad, lessen, totalt pizzt off. När som helst. När jag blir lessen låser jag in mig på toa. Eller går och lägger mig, men det kommer alldrig bli det samma. Jag har inget ställe som någon i detta huset respekterar, inget ställe där jag får vara i fred, om jag nu inte låser in mig på toa förståss... men hur kul är det.


Visserligen så kan man ju passa på att skita samtidigt när man ändå är där inne. =OP


Nu väntar fläsfilén i ugnen, och ölen står på kylning. Kanske kan ta en sväng bort till min lillsyrra i kväll. Får se hur det går här först.




Ha en UNDERBAR KVÄLL mina kära. Madden är på gott humör nu, så jag hoppas jag kan smitta ner er alla....



Pözz & Kräm

Jag har kommit på de....

NU VET JAG ÄNTLIGEN HUR JAG SKA BLI RIK AV ATT SITTA PÅ MITT FETA ARSLE!!!!
Och det funkar, jag har testat själv.
gillar du med att sitta framför datorn. Klicka HÄR, så ska du få se på hur lyx stavas.
PÖZZ FÖR HELVETE =O)
Pözz & Kräm

Loppiz

Dags att dra sig till Lions loppiz på torget nu. Vi behöver utebord, och lte annan skit. =OP
hörs esn.
Pözz & Kräm

fredag, augusti 20

Min perfekta Header..

Jag måste nog erkänna för mig själv att jag är grym, det var grymt för att vara första gången jag använder annat än Paint å klipper å klistrar i. Eller hur...

Absolut min bästa. =OP


Pözz & Kräm

Headern...

1:an

2:an


3:an




Nä, inget verkar passa mig i dag. Vad tycker du?
Vilken ska jag ha, eller ska jag orka sätta mig med en ny? *SUCK*
Välj åt mig...
1:an
2:an
3:an
Eller så tar jag riktigt Äckligt nakna kort och sensurerar... Ha ha! Valet är ditt. =OP
Nu ska pojken ha frukost.

Pözz & Kräm




Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy