fredag, oktober 29

Härlig Dag Med Pojken

Så, Nu tror jag inte att vi vill baka på ett par år igen. Bakade hallongrottor i förmiddags, nu har vi bakat Chokladmuffins med choklad på. Skitgoda.

Mina kära syskon har ringt ett flertal gånger i dag. Det verkar som att dom tillsammans har kommit fram till att dom ska sitta här i morgon. Lite kul att dom ringer mig först efter att dom planerat MIN lördagkväll. ha ha!
Men det ska nog gå bra. Och min darling hade migrän när han kom hem. Tror han haft det hela veckan. Han tål verkligen inte förändringar i sin vardag. Han har ju varit på kurs nu hela veckan.

Nu kommer snart mammsen och hämtar sin vovve. Måste gå en lite sväng med honom först så han har det klart. =O)
Hörs senare.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, oktober 27

Härlig Dag

Regnet de bara öser ner, la la la lala...
Har varit på arbetsförmedlingen. De va ju skit kul å sitta å prata med en tant i lådan. Härligt..
Ska iväg på tisdag på ett infomöte. Härligt.
Jag gör vad som helst för ett jobb... ja, nästan vad som helst.
Håll tummarna för mig.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, oktober 26

Så Där Ja

Har vinkat av Jocken nu. Satan va kallt det är ute. Brukar det vara såhär kallt i oktober? Inte vad jag kan minnas. Bilen va stenfrösen och halt som jävul på vägen. Tror inte att jag vågar cykla med pojken till dagis sen. Får bädda ner honom i skrindan tror jag.

I dag då, vad kan hända i dag. Jag tror nog att det är dags att städa lite. plocka i ordning.
Måste planera ett kalas med. Det är ju inte varje år man fyller 24. =O)
Och så klart så ska jag fylla år dagen innan alla helgon, så planen va ju först att ha en fest då, men jag orkar nog inte med så mycke spring.
Det blir nog ett kalas bara. God mat och kanske något på kvällen för den som orkar.
Så får det bli.
Nu måste jag väcka älsklingen. Han hade lite svårt att somna i går, så det kan ta en extra stund att vakna.
Ha det bäst
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, oktober 25

Månda Morron

Jaha, då börjar veckan om igen, som vanligt. Fast denna veckan är det lite annorlunda än vanligt. Jocken ska vara på kurs hela veckan. Så han åker lite senare än vanligt, och kommer han lite senare än vanligt. Och han är inte hemma på lunch som han brukar. Men detta kan vara lite skönt kan jag känna. I bland kan det bli för mycket med att hela tiden ha någon i samma hus.

Liam är på väg till dagis nu, och jag har möblerat om lite. Var ute hos min mor i förrgår och hämtade lite gamla möbler som jag haft där ute i hennes förråd. Men nu när hon sålt huset, så va jag ju tvungen att hämta allt som va mitt. Har lite grejer kvar att hämta, men det tar vi nästa helg.

I dag har jag mammas vovve Bonzo här med, han är här varje dag typ. Fast i dag ska vi prova å se om han kan vara kvar över natten, så att mamma slipper åka in hit varje morgon. Det skulle nog vara skönt för henne.
Men han brukar göra sina behöv så fort han kommer upp på övervåningen. Frågan är om han klarar av att låta bli de om han ska sova där uppe. Konstigt att alla djuren brukar sova inne hos Liam. Katten i sängen, hunden har en plats under hans säng, och en plats i soffan.

Nu ska vi göra oss i ordning.
Vi hörs nog mer sen.

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, oktober 20

Vadå Inga Pepparkakor?


Nu får ni faan ge er, Va i helvete är det för naziztiskt med att äta pepparkakor till julen? Va är det för fel på folk. Negerbollar då, är det något fel på dom med. För helvete. Då får man väl inte göra vita pepparkakor heller då. Varför i helvete får dom komma hit å bygga moskeer å skit, och vi får inte ens ha våra älskade Pepparkakor kvar. Det är så man får rysningar. Coca Cola då, får vi inte dricka de heller?

Jag säger bara....
FY FAAN

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, oktober 19

Helgen

hej hopp. helgen ja, egentligen har jag nog inte vaknat förrän nu. Var på party hos lillsyrran i lördags. Hennes kille Mikke fyllde år förra veckan, så vi firade honom. Här sitter dom. =O)

Båda är lite av drömmare, så bilden visar ju verkligen deras räta jag!


Liam är med, Mikke fick en väst av H och D. Den va snyggve.


Liam tyckte att de va väldigt intressant att se när Mikke skruvade ihop bordet. han satt med klubba i munnen och stora ögon.


Lollo har aldrig haft någon som varit så bra för henne som Mikke. Synd bara att han inte är lika bra på att ta hand om sig själv med.


Min älskade mamma. Hon dricker lika sällan som jag hoppar fallskärm. Men de va kul att hon va med, jag fick lite klarhet i en grej som stört mig väldigt länge.


Här sitter vi. Jocke och Liam gick hem ganska tidigt. Hade dom inte gjort de, så hade jag nog inte suttit kvar så länge som jag gjorde. Det blev väldigt känsligt frammåt natten. Pappa har nu varit död i ett år, så klart de va känsligt för oss alla.
Jag hade jätte trevligt i alla fall, men vill absolut inte göra om det för ofta.
Pözz på er!

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

fredag, oktober 15

la la la!

Jaha, då va de fredag, men inte fan e jag glad för de. Hostar så halsen går i sönder, får upp stora remsor som slits från min stackars hals. Fy fan för å va förkyld. Blir jag inte frisk snarast so kommer jag skriva ett klagobrev till alla tobaksförlag. Dom borde inte göra så starka cigaretter, MAN BLIR JU SJUK JHÖ!

I dag blri de en lugn dag. Ska försöka gå ut och gå en sväng. Klippa ner lite mer buskar. Jag börjar bli bra på de, behöver du ha din klippt kan du ju alltid komma till mig. HA HA!

Nu ska jagväcka pojken. Ha en bra dag muppar!

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, oktober 11

Måndag Möra!

Fortfarnade förkyld. Hur lång tid tar det innan detta går över eller? Är trött på att vara sjuk. Å Liam har fått en jävla hosta, tror jag får mata honom med halstabletter och saft. Det gillar han ju. ha ha!

Syrran å 2 av hennes gullungar är påväg hit från Lidköping nu med. Så typiskt. Jag fråga henne om hon ville ha kaffe eller tee, hon sa att hon tar det jag tar, men jag hade ju tänkt göra lika dant. Så nu vet jag inte om jag ska sätta på kaffe eller tee vatten. Suck.

Jag sätter på både kaffe och tee. Så kan man kanske börja med kaffe och en cigg, sen ta tee.
hörs mer sen

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

lördag, oktober 9

Hemmakväll

Förresten så är det ju Nossans Ljusfestival här nu, har varit de hela veckan. Det är ju en bra anledning till att stanna hemma!


Såhär ser det ut på våran altan nu. Det är ändå 10+ där ute, men kallt ändå. Jag längtar inte tills det blir 10-. Det vill ajg absolut inte vara med om.

Liam har lagt sig, ögat verkar ändå OK. Kanske det blir dagis på måndag i alla fall då. Men jag känner mig inte så jätte bra. Fortfarande hängig.
Säg att det finns fler där ute som känner som jag.

Ha en underbar kväll.

KÖZZ!

Min bäbis.


Min egna lilla pyssling.
 
Liam var ute på verandan och hjälpte Jocke lite. Han älskar att greja med sånt. Så kom han inspringandes och grät. Då hade han lyckats skära sig i tummen genom nageln men en linjal typ, den han skärde sig med ligger ute på verandan på bilden. Stackars. Nu sitter han i soffan och tittar på Teletubbies. Han har inte vilat något i dag, men han var ju inte uppe förr än 9 heller så jag tror inte han behöver de. Bättre han somnar tidigt i kväll i stället. Fast det brukar ju inte bli så när barn är sjuka.
Och dammsugaren får vänta en stund till, i fall att han somnar.
hörs senare.

KÖZZ!

Jösses!

Jag kommer alltid ha medlidande för mäbbiskor som ligger hemma och är dunderförkylda. Jag hatar det, och man känner sig så dämpad å helt jävla förstörd.
Liams ögoa är bättre i dag, men det geggar fortfarande. Stackars pojken. Han sitter uppe i hallen och ser på mumin. Det gillar han. Han tycker mycke om ett extra avsnitt när det kommer marsianer till mumindalen. Tror han har sett p åde varje dag hela veckan nu. =OP

Jag skulle ju till min Mizz C i dag. Hon är nog bakis. Ha ha!
Men jag känner inte för att köra bilen så länge, när jag är såpass dåsig. Det får bli antingen i veckan, eller nästa helg.
Men fan, vi måste ta en helg nu snart bara vi tre. Jag, Min Mizz C, och min Mizz D. Det blir lixom aldrig av. Vi har alltid så skitkul ihop... =OP

Nu måste jag lägga mig på soffan en stund.
Hörs sen!

Pözz & Kräm


Här slår Jocke sönder soffan. Äntligen!

Såhär såg det ut i veckan när Jocken la lite tätare golv på verandan.
Nu är de inte alls så kallt där ute.
Älskar dig bejben! <3
 Glöm Inte Prutta Innan Du Går

fredag, oktober 8

Min Far

20/10 - 2009
Roger Fredriksson
Han gick bort, med ett helt liv bakom sig. Det var inte rätt, en orättvis död för både honom och hans familj. Nu är det tvist på gång, och den har pågått i ett år nu. Egoism har tagit över, och lögner leder deras talan. När man inte ens kan hålla sig till sanningen, har man ingen värdighet kvar.
Den följer honom i graven.



Min älskade mini far. Tänker ofta att han aldrig skulle ha en aning om hur hans liv skulle sluta. Han vet inte här på bilden att han skulle ha 4 underbara barn, han vet inte här, att han skulle bli alkoholist och försöka hänga sig.


Jag skulle så gärna höra honom berätta om alla dessa bilder.


Undrar om detta var någon stor dag i hans liv.


Fin bild, har även negativet av denna.


Förstår inte vems näsa det är han hade på desa bilder.


Här är han, så som jag kände honom.


Barnen kom, vi lixom trillade in i hans liv, och gud så lycklig han var.


Här står han med min bror. Svårt att tänka sig att den lilla skiten skulle vara min bror, som i dag har två små själv.


Min älskade pappa. =O(


Min brors dop.


Min systers dop.


Vila i frid Pappa. Det ska jag se till.

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Sjuklingar

Shit då!
Jag är så förkyld så jag typ svimmar. Liams högra öga håller på att gegga ihop. Tur att det är helg och lugnt. Fast på söndag är det kalas i Trollhättan. Underbart. Present är köpt och allt är färdigt för detta stora skede i livet. Synd bara att min lillasyster kom på i går att hennes kaar skulle ha kalas i morgon, det var ju inte så passande. Har lovat bort mig i morgon. Har annat att göra då. Men det var ju tur då att dom kunde flytta de till nästa helg, då kanske man hinner köpa något med.

Nu måste vi till apoteket innan dom stänger.
Hejsan hoppsan!

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Tjoflöjt

Jaha du, så de säger du. Dåliga nyheter kommer sällan ensamma... är de inte så?
I dag ska jag i alla fall skriva rent lite på datorn, tror jag använder den lilla så jag kan sitta vid Tha tv med pojken. Måste börja med de typ nu, så de är klart innan lunch, men de ordnar väl jag. Tha SuperWoman in black lixom.

Vi får väl höras mer sen, slänger nog in lite bilder, lite tips på inredning kanske. funderar på att möblera om, men det kommer bli tokigt med soffan. Få se hur jag gör, får nog mäta lite skit innan. Åsså denna jävla förkyldningen.

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, oktober 7

Så Trölit Väder

Jaha, då va min vovve hemma igen, och hennes bror med. Dom har varit hos min mor i 2 dagar. Men nu ska jag vara hundvakt varje dag när mamma jobbar, och hon tar med dom hem te gården när hon slutar, så dom får springa av sig. Hon flyttar ju snart därifrån, så man får passa på. Sen kommer dom inte få vara lösa när dom är ute. Det är lite tråkigt, men så är de att bo i samhället.
Nu ska jag städa lite, är på jakt efter Liams mössa som har sprungit iväg och gömt sig. Måste hitta den, har typ inte råd med en ny. Ska bort till syrran med, men det får vänta. Tjejer drabbas ju av hemska saker i bland som gör att dom blir tillfällit invalida av magplågor.
Vi hörs mer sen


Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, oktober 6

Here I Come

I dag bär de av te Vara. Måste te FHSK å prata med rektorn och lite annat folk. Och dom har ju sååå gott kaffe där. Vet inte varför, det kanske är så att jag gillar kaffet mer när det stått ett tag. =OP

Vi hörs mer sen.

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, oktober 3

Du, Ni, Jag... Föralltid.


Du, du spottade mig i ansiktet, sprang iväg, rädd för följderna. Jag var så liten då, förstod inte varför.
Och jag, jag svek dig en gång. Lät dig stå ensam, när du behövde mig som mest.

 Dig, ja dig har jag försökt lära, visa och leda, men vi båda befann oss på olika vägar, så målet var aldrig det samma.
Vi, vi har gjort många vågade ting tillsammans, du lärde mig, jag lärde henne, och vi tog del i spelet vi ställdes inför.
Och jag, jo, jag minns, jag slog dig en gång. Med handflatan mot din kind, gick jag mot något som jag själv inte fattade vad det var. Du hade sett, och ville bara ha mig med livet i behåll. Jag såg inte, förlåt mig.
Min älskade, du visade mig den dåliga sidan av livet, du tog mig med dit man inte fick gå. Du visade mig hur man inte skulle göra.
 Och min lilla söta, många gånger har jag önskat att du gjort annorlunda, sett att du gjort fel, men inte fått lov att tala dig till rätta. Kanske jag borde satt ner foten för länge sen. Men se, du tog dig igenom det, och jag kunde tillslut andas igen.

Min Älskade Lollo
Tillsammans, mina systrar, tillsammans med er vill jag alltid vara, i vått och torrt. 
Min Älskade Helena

Går du över ett berg, försöker jag putta dig, så mycket jag förmår.
Halkar du på en nitlott i livet, då ger jag dig det du behöver, för att du inte ska känna förlust.
Drunknar du i livets svarta hav, finns jag där, håller andan med dig, och hoppas, hoppas på livet.
Allt jag vill säga, mina systrar, är att jag finns här för er, och jag vet att ni finns där för mig. Det spelar inte mig någon roll vilken väg ni väljer, trampar ni snett, så stöttar jag. Det spelar ingen roll vilket berg ni väljer, jag följer, stöttar och hjälper er i era val.
Förstå, mina älskade,
Jag Älskar Er, Och Kommer Alltid Att Göra, Tills Oändligheten Skiljer Oss Åt.  
 

Jag Finns, ALLTID

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

lördag, oktober 2

I Dag Ska Vi....

Slå sönder en soffa, hämta mossans sten grill, köra bort en fotölj och jag ska få tid över till att övningsköra. Det blir mycke i dag, men lagom med tanke på att vi ändå inte hade haft något roligt för oss. Sen ska Jocken börja lägga tätare golv på verandan. När han har gjort det, ska jag göra ett krypin till Vovven där ute. hon illar att vara där, så hedanefter får vi nog lov att ha henne där ute när vi går ut någon stans. För det första, så ser hon inte när vi går ut, för det andra, så har hon i stort sett redan gjort en liten plats åt sig själv.

Nu är Jocke uppe å väcker Liam, jag undrade va det va som lät, men jag förstod att han står å rycker i sängen. =O)
Fint sätt att vakna på.
Nu vankas det varm oboý och lite god frukost.
hörs mer sen

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

fredag, oktober 1

Den Gamla Förfesten

Lite härlig musik såhär på fredagkvällen är väl aldrig fel.




















Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Den Gamla Förfesten

Mer musik te dom som har trölit!!












Pözz &amp; Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Mycke Jobb i Dag

Få se nu.. i dag ska jag röjja på altanen, hinna gå en prommenad på förmiddagen med pojken och vovven, scanna alla pappas bilder... evighetsjobb. Varför kan jag aldrig dela upp allt i stället... det skulle bli mycke lättare att göra saker då.

Började med pappas bilder i går. Hittade en bild på när jag var bäbbä.


Min bror och syster, mamma och min farmor som gick bort för 6 år sedan. Och jag, Mini Me!
Ska fortsätta med bilderna i dag... när jag hinner.

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy