måndag, januari 31

Nyheter kommer sällan ensamma

Gick upp i morse, och var ganska säker på framtiden. Sen vände det tvärt, och man fick börja tänka om, hoppas och hålla tummarna för det bättre. Men jag är glad, och jag hoppas att allt kommer gå bra, annars spricker jag.

I dag har det varit ganska lugnt. Var hos lillsyrran i morse, hon fyller 20 i dag, en ålder som på sätt och vis avslutar längtar efter att fylla år igen. Men det är skönt att bli vuxen med, på ett konstigt sätt.
sen ringde jag och väckte mamma. De va ju inte meningen. Men Älsklingen hade hittat ett hus som skulle passa henne. Så på lördag bär det av på visning, om mamma får tag på mäklaren.

Nu har jag bytt header igen med. Men som i vanlig ordning så hittar jag aldrig det jag vill ha på bilden, så det får väl se knäppt ut så länge. Nu ska jag greja lite, men hör av mig i morgon.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, januari 30

Fyrhjuling


Liam verkade inte tycka att det var så läskigt. Annars brukar han inte vilja vara nära så höga ljud. Men det gick bra, en liten sväng på gården. Fram och tillbaka. Han tycker att det är så spännande med motorgrejer. 

Mosters kalas var lyckat, jävla god smörgåstårta. Jag måste då säga att hemma gjorda är godare än dom dyra jävlarna man köper färdiga. Hon blev nöjd med hyllan hon fick, den va fan snygg. Hade vi inte redan haft så fullt av skit här hemma, så hade jag köpt en till mig med. 

I dag har förkyldningen kommit hit med. Fy Fan säger jag bara. Jag hatar att vara förkyld. Förr så blev jag sällan sjuk, men nu verkar det som att jag är den som blir sjuk först. Jocken har klarat sig, fast han blir sjuk om några dagar i stället. Liam har kanske fått en lindrigare variant, hoppas jag. 

Jag vet inte vad som händer i dag, känner mest för att gå och lägga mig igen, fast det har jag inte hjärta till. Får se vad man orkar med i dag.

Hörs senare

torsdag, januari 27

Räkmacka

Nä, jag gillar inte räkor. De är små kryp som legat på botten i något smutsigt vatten. Man vet inte vad dom små stackarna har fått i sig. Fisk går bra, men det är bara för att det är så "smalt" kött. Men räkor, vad är det för vits att sitta å pilla i sig de?

Städat en massa i dag. Tvättar fönster nu med, men bara på insidan. Orkar inte bry mig om att vända på dom stora asen å hålla på. Det får bli till sommaren när det inte är så stor risk att man fryser ihjäl. Liam har varit till stor hjälp, eller han har i alla fall varit med. HA HA!

I morgon är de dags för arbetsförmedlingen. SHIT, måste ju ha massa papper å skit med mig dit. Suck!
Bara att börja leta då. Avbryter operation städning för i dag.
LEDIGA!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, januari 25

Jag Är Trasig

Kommer jag någonsin kunna känna mig frisk igen? Kommer det alltid var något fel på mig? Just nu sitter jag och har en svullen häl, så något gym blev det inte denna morgonen. Kan fan knappt gå. Jag fattar inte varför det alltid ska vara något som inte är bra. Jag vill vara frisk. Jocke fick i alla fall hämta Liam, efter som att jag inte sätter mig på cykeln med pojken bakom mig när vägen ser ut som den gör. Visserligen är det ju nästan bara raka vägen till dagis, men händer det  något så vill garanterat inte Liam sätta sig på en cykel igen. Och de nöjet vill ajg inte ta från honom.

Vad ska jag göra i dag då? Jag hade ju planerat gym och sedan kaffe hos mor, men gymmet får vänta tills jag kan gå igen. Får se om jag inte vågar mig ut på cykeln senare ändå. Måste ändå till mamma och diskutera lite. Hon har länge haft en ide att starta eget, men hon fick inte den hjälpen hon behövde när hon sökte efter ekonomisk hjälp. Så hon bad mig om hjälp. 2 huvuden är bättre än ett. Sen så tror jag nog att vi tillsammans kan komma på ett sätt att få det hela billigare och kanske även mer funktionellt.
Vi får se hur det går.

hörs mer senare kanske...

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, januari 24

Frost

De känns lite som att vädret inte riktigt vet hur de ska vara. Ska de vara kallt, eller ska våren plockas fram? Jag hatar när de är ett slags mellanting. Suck, samma sak är de med rökningen. Jag skulle varit rökfri om jag inte sumpat de på nyår. Redan dess har jag smårökat hela tiden. Då tänker jag som så, att det är för dyrt att både röka, och köpa plåster. Så nu börjar jag om från början. Röker gör ja, men väntar ivrigt på minsta gnutta motivation. Jag vill, men måste ha längtan åt att få vara rökfri. Jag fortsätter vänta....

söndag, januari 23

Sikken Helg!

hum, sammanfattningar är alltid kul!
Fredag. Jag och Liam började baka bröd efter frukost. 2 degar blev det. Sedan mös vi med nybakat och lite rester till lunch när Jocken kommit hem.
Sedan mös vi i soffan allihopa. Sedan var vi hos mamma, fikade lite, tog med en påse bröd till henne. Fikade och mådde gött. Hemma och har lite fredagsmys. Liam somnade fort efter att ha sett stålmannen på tv ända till kl 10. Så han var helnöjd med sin kväll sa han, innan han helt tuppade av i sin säng. Jag och Jocke satt inte uppe allt för länge heller. På natten sedan får jag en massa missade samtal på luren, först ett kl 2, från min kusin, sedan kommer det 2 nya runt 4 från syster yster. Efter som att det aldrig slutade ringa, så tog jag på mig, gick ner och ringde upp, men då blev jag klickad i stället. Va fan!!! Sedan messade jag kusinen, han va vaken så han ringde upp och förklarade läget. De va snutar, blåtira och alkohol. Men på fyllan har man en tendens att överdriva de mesta. Men ajg var uppe, vaken och viste inte vad jag skulle göra. Den natten fick jag inte sova mycket, så hela helgen blev förstörd bara för att syrran ville få tag på mamma. Men va fan, hon har väl egen telefon eller, här var hon ju inte i alla fall.

Lördag. Ja, jag tittade på film tills Liam kom ner halv 8. Sen åt vi frukost. Sedan hade min mor lovat att vara barnvakt. Fast hon hade ju fått besök tidig morgon av syrran, så jag tänkte att hon kanske inte var så sugen på att vara barnvakt. fast det gick bra ändå. Jag fick övningskört lite.
De ensa felet med att övningsköra med Jocke, är just att det är Jocke jag övningskör med. Jag blir inte stressad förr än han blir stressad och tror jag jag ska kvadda bilen. Det funkar inte att övningsköra med någon som har så svårt att lita på den som kör.

På kvällen gjorde vi inte så jättemycke. tog det ganska lugnt. Liam la sig runt 9. Jag la mig 11, Jocke med tror jag. i dag har jag sovit bort hela dagen. Jag vaknade kl 10 och undrade var dagen tog vägen. Dom andra hade redan varit uppe sedan halv 8, så lite samvete kände man allt av... de va inte på topp. Jag och Liam gick och handlade. Sen var det redan lunch. Vilar en sväng. Sedan bar det iväg till Tun. Fick lämna Liam där en sväng, och körde lite. Allt går så bra tycker jag, så länge Jocke häller käfft.

Nu blev det för mycke att skriva..
Hörs i morgon.


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, januari 20

Dagis

Har lämnat pojken på dagis nu. Dom har lite kläder som ungarna kan klä ut sig med. En poliströja är liams favorit. Den ska han ha varje dag, annars blir han tokig.
Vi försov oss i dag... Igen. Åsså va sotarn hemma i morse. Liam va nyfiken på vad de va för en gubbe. Nu är ja påväg hem. Kaffe, de ska alg gött. Cigg, de hade varit gött de med. Men så är de när man slutar med saker. De betyder aldrig mer... Man får vara glad att de finns kaffe i alla fall

Hörs sen

onsdag, januari 19

Livet

Visst är det så, att man har svårt att beskriva, just sitt eget liv med bara något enstaka ord. Det är omöjligt. Det enda ordet som beskriver det minimalt är just det ordet... Livet! Alla vet ju att ett liv går upp och ner. För vissa finns det få uppgångar, för andra kan det vara tvärt om. Vissa har grova svängar, andra kanske inte märker någon skillnad. Dom säger, att när man blir gammal, eller äldre, så flyter livet bara på.

I bland händer det att man stannar upp, man undrar och beskådar sina livsverk. Men man fortsätter snart sitt liv. I bland ändrar man riktning, bara för att nå fram till något nytt, i bland händer det bara, utan att man själv riktigt varit medveten om det. Då måste man ta sig tid, och tänkte över om det är den vägen man verkligen vill gå.
I bland är det skönt att ha någon att komma hem till, men det kan vara lika skönt att komma hem, och veta att man får lov att vara ensam en stund. Varje dag tar man små, och i bland stora beslut. Det kan handla om vilket lördagsgodis man ska köpa, eller vilken färg barnkammaren ska ha. Oftast så leder våra val till något, även om man inte tänker på det. Min existens här i Sverige beror på att min mamma och min morfar bara kom till på grund av att min morfars far, utvandrade under andra världskriget. Minns inte var han kom från, men Sverige var målet. Sedan hamnade min morfar i Norge, och min mamma här i Sverige. Det var val, som gjordes som lett till att jag sitter här.

Det händer att jag önskar saker, att saker skulle vara annorlunda. I bland vill man göra annorlunda, man kanske väljer fel, men det vet man inte förr än efteråt.

Det är så mycket som spelar roll, och just därför tänker jag gå till gymmet, för att jag tror att det spelar roll... För mig!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, januari 18

FilmTajm

Lilla gubben. Han är helt inne i filmen. Det är mysigt att komma hem från dagis och ta de lugnt. Vi tittar på landet för länge sedan 6. Vi ha ju alla, så vi går igenom dom ganska ofta... Nu ska jag vila lite. Man får passa på.

Mobilen Suger

Nu har jag försökt göra inlägg från mobilen ett X antal gånger. Men det är tydligen svårt att få med ett litet videoklipp. Med andra ord så suger mobilen.

I går var det i alla fall full fart här hemma. Liam fick tag på Jockens radiostyrda flygplan. Det var svårt att få honom i säng efter en så spännande dag. Värre var det att komma iväg till dagis. Och att försova mig börjar bli en dålig vana. Men helvete va jag drömde äcklit i natt. vaknade och var helt genomsvettig. Men det som var mest störande var att jag vaknade av att en äcklig gubbe satt på en vind och spelade en läskig melodi på ett piano. Men när jag vaknade hörde jag det fortfarande. Då hade Jockes härliga snarkningar gått in i min dröm och blitt ett piano som aldrig tog slut. Usch!

I dag ska jag greja lite. Skulle egentligen varit på gymmet nu, men orkar inte. morgonen är redan förstörd. Är hemma och grejar lite i stället. Fast hittills har jag bara suttit framför datorn, så det med att greja har det inte blitt så mycket av än.
Börjar genast, ska bara...

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, januari 16

Myspys

Har plockat fram mammas madrass. Så nu ligger liam framför tvn och myser. Jag gör lite sen lunch. Vi var uppe ganska sent i dag. Har inte fått gjort något i dag. Känns både skönt å mindre skönt. Man vill ju greja så mycket när de är helg, fast de är ändå skönt att ta de lugnt med. Men gud va varmt det är här. Nu när de inte är lika kallt ute så får vi vrida ner pannan lite. Blä, nu börjar ja alg hungrig med...

Vi hörs....

lördag, januari 15

Wåffelkväll


All denna pellets. Det är ju lika bra att beställa mycke på en gång, så slipper man det sen under några månaders tid, men det sliter på ryggen att springa upp och ner för backen med det.

I kväll vankas det wåfflor och mys. Min älskade mor kommer hit och äter med oss. Underbart!
Blir kanske någon öl och en film. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. =O)
Hoppas ni alla har det gott denna lördagkväll.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, januari 13

GynekologUndersökning - Död

Ja, de säger ju allt. Jag hatar gynundersökningar. Sist jag var på en undersökning, hitta dom grejer som inte skulle vara där. Och då fick jag ju en tid för operation. Det var bara det att tidig morgon samma dag som jag skulle dit, stod jag och höll min döda pappas kalla hand. Och bara 8 timmar efter det, låg jag och grät under sövningen. Ganska självklart att jag har skaffat en fobi. Men nu har jag bokat om tiden 4 gånger. Skyllt på magsjuka, feber och allt möjligt som jag kunnat komma på för stunden. Så nu får det vara nog.

I morgon ska vi i alla fall upp runt 7 som i vanlig ordning. Jocken får lite sovmorgon, jag och Liam går upp vanlig tid. Sen ska vi först till Tun, sen drar vi vidare mot min undergång. Fast det är ju inte så farlig egentligen. Allt sitter i huvudet. Inget annat att göra än att slå bort tankarna så fort dom kommer.

Vi hörs i morgon.!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, januari 12

Hizza/Dizza CSN?


När jag först tog mitt studielån, lät det ju så himla bra med att man får sååå mycket pengar att leva för varje månad. Det räcker till både husrum och käk, skolmaterial och annat. Ja, visst gjorde de, men jag blev också lovad att slippa inbetalningskort tills jag fått jobb, i alla fall en håll bar inkomst.

Suck, så nu sitter jag här som en annan stackars sate, med 32 papp i skuld och  konstant inkommande betalningskort på över 1000 kr i månaden. Jag ringde och beskrev min situation för dom, då skolan var över och första inbetalningskortet kom i brevlådan. Dom tyckte då att en inbetalningsplan skulle sitta fint. Visst, tänkte jag, och undrade vad dom hade tänkt sig i månaden? Va fan, en ett-barns-mamma utan jobb, utan inkomst över huve taget, har inte råd med 1000. Det säger sig självt. 1050 i barnbidrag, och som ensam så får man ju då underhållsstöd från fadern som ligger på 1000 kr någonting.

Nä, CSN grundlurar alla behövande studenter, blåser dom på mycket pengar, då räntan tillkommer. Ju högre skulder, ju mer ränta.

JAG 

Centrala StudieStödsNämnden
För deras sätt att girigt och obarmhärtigt kräva tillbaka pengar, som knappt finns.
Så nu påbörjar jag ett minimalt sparande, för att min pojke ska slippa sån skit när han vill ut i världen och börja plugga.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går


Följ min blogg med bloglovin

tisdag, januari 11

Lagom Trött

Fick göra ett ryck å rycka bort julen här hemma. Är fortfarande inte klar, men vem fan bryr sig... den kan lika gärna vara kvar te nästa jul. Fast ganska skönt ändå å få bort allt. Julgran å färgglada gardiner som man ändå inte tycker är så fina. Skönt skönt.

I morgon blir det T att ta en skridsko-nad till dagis, sen måste jag nog handla. Eller om jag skiter i det och tar det senare på dagen. Får se hur det blir.

Funderar starkt på att starta upp något nytt här i Grästorp. Jag har en lite nplan, men har inte riktigt koll på allt än. Måste snacka med en massa folk och kolla upp olika bidrag och skit.. men jag tror starkt på de!

Håll era tummar för min skull.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Screen Foto



Såhär ser det ju ut nu när jag gör inlägget.
Man trycker på en knapp på skrivbordet. På mitt skrivbord heter den
PRINT SCREEN, SysRq

Sedan går jag bara in i Pain och håller inne Ctrl och trycker ner V. Då klistras bilden enkelt in, och man kan spara den, eller göra ännu ett urklipp ur bilden. Då markerar man bara det man vill ha med, sedan håller man inne Ctrl och trycker på C, öppnar ett nytt doc i paint och håller inne Ctrl och trycker på V som man gjorde innan.

Tadaaa!


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Ett inlägg senare.

tjena!
Några av mina läsare undrar hur jag tar bilder direkt på datorn av skärmen. Jag har lovat ett inlägg om det, men det får bli senare. Hinner inte med just nu. pojken ska till dagis, hunden ska ut och skita och jag är kaffesugen... allt har sin tid.

ska se på australia i dag med. =O)

Är det någon förresten som vet vad det kan vara för fel på min skärm på min laptop? den blir helt vit emellanåt. störande som fan.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, januari 10

Torkstativ

Här har vi 2 olika torkstativ från 2 olika leverantörer. Prisskillnaden är 300 kr. Då blev jag lite nyfiken, eftersom att min syster behöver, eller hon behövde att torkstativ förut. Så efter att ha läst och räknat lite, så kom jag fram till att för dom X-tra 300 kr, som man kan lägga ut om man väljer de nedersta, får man några stackars patenterade strumpklämmor. VARFÖR? När man ändå kan köpa en påse med 24 klädnypor för en stackars 10....

Brev från ArbetsFörmedlingen



Tänk att det kanta emot så mycke, att öppna ett brev från Arbetsförmedlingen. Jag har fått 2 brev från dom på 2 månader. Först var det en kallelse. De brevet blev jag faktis glad av att få. Jag har aldrig i mitt liv, velat ha ett jobb, mer än jag gör nu. Det andra brevet jag fick, var en ombokning av min tid. Det var ju inte lika roligt att få det brevet, som det första, efter som att jag faktis, tro det eller ej, är en ganska upptagen tjej. Att planera om allt mitt uppe i en massa små saker som jag hade på schemat, det tar tid att få alla bitar på plats igen.
Nu vill ajg inte öppna det nya brevet, efter som att jag tror att det är ännu en ombokning. Fast det skulle kanske passa vättre med en annan tid, Efter so att jag är kallad dit på torsdag, och sedan på fredag är det gynekologen som bett mig komma på besök. Shit, det är fan jobbigt att känna sig så sjuk som jag gör. Gallsetnar, cellförändringar och all annan skit som hänger över mig. Blä!

Nu väntar jag i alla fall på att kaffebryggaren ska komma igång, så jag i alla fall kan få en kopp kaffe till mitt heliga brevöppnande. Men det verkar som att en gett upp hoppet om bryggt kaffe... bäst jag går och pratar med den...

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, januari 9

BarnVakt

 
  Lilla Lovisa har varit här sedan i går. Liam har visat henne hela sin leksaksamling. Nu sitter vi på golvet och tittar i en bok. De är ju så mysigt. I dag händer inte mycke. Har inget planerat. Tittade på en film i går. Buried, den verkade ganska B från början. Men sedan blev de spännande. Den kan jag rekommendera till alla. Nu är de kaffe dags, sen kanske barnen vill bada. Får se.

lördag, januari 8

The Sims


Här är mitt lilla hus, ser rätt häftigt ut. Funderar på om jag ska uppdatera till hot date, men orkar inte det riktigt. Spelar inte the Sims så mycket ändå. Har plockat fram det nu till pojken. Han gillar ju sånt. Jag anser ju att man ska hålla liv i intressena som växer fram. annars blir man lätt ointresserad av allt.

I dag kommer Lovisa. Syrran säger att hon är lite grinig, hon håller på att få tänder. Men det ska nog gå bra ändå. Hon brukar ha så mycket att göra när hon är här, så hon kommer nog inte hinna med att besväras av tänder som vill fram. Vi får se vad vi hittar på i kväll.

Nu måste jag vila en stund. Är as trött.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

fredag, januari 7

Röksugen.

De e ja. Som fan, men de d bara för att jag har rökat i dag. Dumt är vad de är. Men i morgon blir de nog en rökfri dag. Hoppas de i alla fall. Jag har ju starkare plåster nu, så de ska nog gå bra.
Nu sitter jag och jocken och tittar på mumien. Ska snart sätta på en Freddy Kruger. Ettan har man sett så många gånger, tvåan med, de får bli trean. Hörs i morgon.

Fredag..Tror Jag

Jag har då inte alls koll på dagarna längre. Dom lixom flyter ihop. I dag blev jag väckt kl 9 av pojken som kom vifftandes med sitt svärd och skrek -Nu tar vi henne! De va ett uppvaknande man inte får varje dag. Men gud va jag är trött i dag. Jocken grejar med avloppet, undrar om han får ordning på det eller hur det verkar. Svär gör han i alla fall, så något måste ju hända där inne.

I dag vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag vill ut och köra bil, men det är is under snön nu, så det känns inte alls bra att ta med pojken ut på såna äventyr. Får kolla om mamma kanske vill ha honom en stund, eller om Lollo har sin gubbes son hos sig i dag kanske. Då kan dom ju få leka lite. jag måste fan öva på att parkera.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, januari 6

KvällsGott

Ska gå nana nu. Har ätit chokladpudding. Blev fruktansvärt sugen på något här förut, och vi brukar alltid ha något hemma. Men i dag hade vi inte de. Och de blev ju inte bättre av att filmen choklad gick på tv. Men nu är jag mest trött. Stopp i avloppet har vi med... Stackars jocken.

SkumBadet

 


      Nu äntligen har han hittat alla båtar och gubbar och allt vad de nu kan vara som måste vara med i badet. Jocken har nog fixat färdigt med köket, så nu ska de göras mat. Kyckling blir de, å lite rester. Får se vad vi hittar på i kväll. Blir nog någon film. 

Hörs mer sedan.

I En Rymdraket

Liam och hans raket. Den gillar han. Fast den åkte i golvet förut när ja va på gymmet. Han blir ju så klart arg i bland, och då åker de i golvet, även om han vet att han ångrar sig efteråt. Jocken står i köket å grejar med lampor. Han var inte riktigt nöjd med hur lamporna och systemet med vägguttag var uppbyggd. Om vi kör diskmaskin, vattenkokare och microsoft samtidigt går proppen. Får se om han fixar till de. Nu vill Liam bada.

Sovmorgon

Va trött man blir när man sover längre än vanligt. De va inte alls bra. Jag sitter och väntar på att syrran ska vakna så att jag kan gå bort till henne. Har tänkt gå bort till gymmet en stund, men det är inge kul att gå dit själv. Tänkte nog dra med mamma dit så hon får kolla runt lite. Jag får väl börja ta på mig så får vi se om det är något liv på storgatan.

Liam och Jocke bygger med lego. Det verkar bli bilar och något flygplan i dag. När jag frågade Jocke om det är OK att jag går till gymmet, sa Liam - Gör de mamma, spring i väg med dig!
Kan han bli goare?

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, januari 5

LångHelg


Vaknade mitt i en sån dröm som man inte vill vakna ur, bara för att spänningen är på topp. Fast den var hemsk som as. Polisen skulle precis bli anfallna av varulvar, fast de va nog mig dom skulle ta. Fattade inte riktigt vad som hände. Typiskt.

I dag har jag inga större planer. Träna i eftermiddag/kväll. Under dagen ska jag försöka plocka lite. Var sak har sin plats, men så är det absolut inte här. Allt ligger överallt, och det stör mig, så måste få lite ordning. 

nu måste pojken upp, annars vägrar han somna sen, de vill jag inte vara med om.. ha ha!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, januari 4

Svar På Tal, Sony Ericsson


Jag har tidigare gjort ett inlägg angående nya mobilen Sony Ericsson W20 Zylo. Och som ni kanske märkt, har jag till slut fått ordning på uppdateringar och dylikt. Så att göra inlägg från mobilen är inte längre något problem, och klockan 13:38 fick jag en kommentar på detta inlägget.
Synd att han skrev sig som anonym, nu kan jag ju inte tacka honom för de lilla stycket.

Men för att göra rätt för mig....

JAG


Sony Ericsson, 
för deras teknik som bara går framåt, och för deras suport, som man uppenbarligen kan få, utan att be om det.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Totalt Omgjord


Så, nu är hela bloggen ändrad, vet fan inte hur den ska se ut.. får ångest. Jag får leta lite andra bilder helt enkelt.
nu är det lunchdags, korv å makaroner blir dä. Det brukar vara uppskattat med sån skräpmat här. Undrar varför det är så gott med skit?


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Bumbi Björnarna


  Har varit uppe en stund. Sen halv 8 typ. Liam vaknade halv 9. Skönt för honom att han kan sova länge, nu när han inte har någon napp längre. Tomten fick den i julklapp till sina nissar. Sedan dess har han haft problem med att somna på kvällarna. Bara han inte får sömnproblem av de.

Nu sitter han med sitt lego, bygger ett flygplan. Jag sitter och går igenom all barn musik på datorn. De måste ju finnas något som han gillar. ¤ ska börja städa nu snart. Ser ut som he#%*te här hemma. Får sätta lite fart nu. Kanske Jocken blir lite glad med.. Hörs mer sen.

måndag, januari 3

LegoDags

Pojken har fått lite tråkigt. Då bygger han med lego. Just nu är projektet en kärra till sitt Flygplan.. Lite lustig är han allt. Förut så sa han till mig att jag inte är riktigt klok när jag sa att natt troll inte kan sova på natten. Att inte sova på natten finns ju inte för pojken. Alla sover ju på natten. Han är rolig.

Gissa bilden

De kanske inte är svårt att gissa va detta är, men ja gör ju mina försök. De är inte lätt att underhålla en blogg, som inte så många läser. Men det duger att ha den bara som en dagbok, eller ett bra ställe att ha mina bilder på. Funkar bra.. :$

Ny Header Igen

Lite tråkigt att man hela tiden sätter tema på sin Header. då måste man ju byta hela tiden. Har inte kommit på vad jag egentligen vill ha. Tankten är ju att jag ska ha en header, som ska vara där jämt. Fast det är svårt när man inte riktigt vet hur man vill ha den, vad man vill ha på den och så vidare.
Vi får se hur det blir. Håller på å letar lite på nätet som jag behöver. Får bli denna så länge. Lite tomtebloss är ju aldrig fel såhär i vintertider.



Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Besviken På Sony Ericsson

Jag har ju haft en Sony Ericsson W595. Och med denna har jag kunnat skicka inlägg med bara några snabba klick till bloggen. Men den inställningen gick sönder, då jag bytte inlogg och blogg.
Jag mailade till Sony ericsson, och frågade efter en nyare mobil, som gjorde det möjligt att göra inlägg på samma sätt. Jag blev då rådd att köpa en Sony Ericsson Zylo. För den skulle göra det möjligt att göra inlägg på samma sätt.

Nu har jag en Zylo, men inte fan går det göra inlägg från mobilen så som på w595:an. Visst fan kan man fortfarande skicka via mail från luren, men det var inte det som jag efterfrågade.

Besviken som fan är jag, efter som att jag är ett stort FAN av Sony Ericssons mobiler. Har alltid haft deras lurar, och har aldrig förut ens funderat på att titta på någon annan tillverkares mobiler.
Men nu är det förtroendet totalkvaddat...

DOM ÅKER PÅ EN DIZZ



Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, januari 2

En Sväng Med Bilen

Ska åka till THN i dag. handla lite. Det blir antagligen en ny mobil. Min mor behöver köpa en ny madrass efter som att hennes kära hund pissade i sängen i går. Lite tråkigt, men vad gör man.

Nu är snart ledigheten slut. Allt går tillbaka till det normala för dom som har jobb. Jag själv ska iväg i morgon för ett nytt cellprov. Får hoppas på det bästa. Sen om någon vecka är det arbetsförmedlingen som väntar. Hoppas på det bästa där med. =O)

Nu är det dags att ta på sig och åka.
Hörs kanske mer sen.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

lördag, januari 1

Tros Ha Gått Bort I Natt I Brand





Alla har vi sett "Kan Du Vissla Johanna", klassikern som spelas varje julafton efter Kalle Anka. 






Fakta: Per OscarssonNamn: Per Oscar Henrich Oscarsson.
Född: 28 januari 1927 på Kungsholmen i Stockholm.
Skådespelare vid Dramaten 1947-53, Göteborgs stadsteater 1953-59.
Film-/tv-roller i urval: ”Örnungar” (1944), ”Leva på hoppet” (1951), ”Trots” (1952), ”Vi tre debutera” (1953), ”Vaxdockan” (1962), ”Myten” (1966), ”Syskonbädd” (1966), ”Svält” (1966), ”Ole dole doff” (1968), ”Slutpunkt Berlin” (1968), ”Bröderna Lejonhjärta” (1977), ”Picassos äventyr” (1978), ”Sverige åt svenskarna” (1980), ”Polisen som vägrade svara” (1982), ”1939” (1989), ”Fasadklättaren” (1991), ”Änglagård” (1992), ”Drömmen om Rita” (1993), ”Kan du vissla Johanna” (1994), ”Herr von Hancken” (2000), ”Män som hatar kvinnor” (2009).
Källa: Myggans nöjeslexikon, Svensk filmdatabas



Det var en anhörig som upptäckte att hela huset brunnit ned på nyårsaftons morgon. Huset ligger ensligt i den lilla orten Bjärka Långöna utanför Skara. Per samt hans hustru Kia Östling tros ha strukit med i branden. 


Per Oscarsson, 83, började spela på Dramaten i Stockholm redan i slutet av 1940-talet.
Men det som ofta har glömts bort är vad Per Oscarsson faktiskt pratade om. Inför hela svenska folket pratade Oscarsson i nästan tio minuter på bästa sändningstid om sexualitet (”Ibland för pappa sin kiss in i mammas kiss”), antisemitism och invandring. Det han sa var minst lika svårsmält för tittarna, som att kläderna föll. Och så avslutade han med de bevingade orden.
– Är jag inte naken så är det därför att ni inte vill se
Det var en nakenkupp nästan 40 år innan ordet blev vardagsmat i kvällstidningarna. Att kalla det folkstorm i 60-talets Sverige är en underdrift. Tusentals protesterade hos tv och ”skandalen” togs upp i Riksdagen.





Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy