torsdag, juni 30

Tillbaka Till Pluggandet

Jag kuggade på teorin, men det är väl bara att slänga sig på de igen. Jag fick 50 p, skulle haft 52, så jävlar va retligt det är. Men det var ju första gången, så jag antar att det var lite nervöst. Men nu ska jag ge mig på det igen, så att jag får mitt körkort snart.
Uppkörningen är på tisdag, och jag hoppas att jag klarar det lite bättre än teorin.

Nu ska jag fixa kvällsmat, så det blir något gjort här hemma.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, juni 28

Sexställningar För Gravida

Framförhållning, efter som att jag ser ut som att jag ska ha när som helst, fast att jag har 3 månader kvar, så vill man ju vara beredd på att livet i sängkammaren kanske inte blir så livat. Märker redan nu att magen är i vägen överallt, och efter som att jag bär på tvillingar, så växer magen dubbelt så fort. Men det jag hittar funkar inte för mig, på grund av foglossning 24/7. Det folk skriver om är ju oftast doggy, skeden eller missionären.



De va väl dom mest originella ställningarna. Men dom är ofta jobbiga med en ordentlig gravidmage.


Ha ha! Det är väl bara att välja och vraka, om man nu hittar någon som passar. Rörligheten är väl det som saknas.

En del ställningar kanske inte passar alla på grund av att tjejen kanske är mycket kortare än killen, eller på grund av storlekar på allt. Man får helt enkelt prova sig fram, och känna efter själv. Nätet är då inte mycket till hjälp.

Länk


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

lördag, juni 25

Dagen Efter...

...Midsommar.
Jag tycker verkligen inte att vädret har gett någon sommarkänsla än. Men jag hoppas väl att det kommer snart, så man kan njuta lite och plocka fram poolen. Det vore skönt.

I går var det midsommar, och förlovningsdag för min lillasyster och hennes gubbe Micke. Grattis till er. Synd att vi glömde kameran, fast alla andra tog ju bilder, så jag tror nog att det finns bilder i överflöd. Det får bli ett senare projekt.

I dag då? Jo, gubben prata om att åka lite bil, men jag tror inte att jag känner för att köra bil i dag, efter som att många idioter sätter sig bakom ratten onyktra sedan gårdagen. Vi får väl se, kanske man vågar sig ut en liten sväng. Jag själv känner ju att jag skulle vilja köra i Lidköping lite, efter som att det är där jag ska köra upp om 2 veckor. Det skulle kännas skönt om man kunde få lite koll på vägarna där.
Fast det kan ju hända att jag måste flytta min uppkörningstid, efter som att gubben bokat stuga på High Chaparall den dagen... Suck!
Vi får se om han inte kan ringa dit i dag och kolla om han kan boka om...


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, juni 22

Inlägg Från Göteborg

Sitter och väntar på bättre tider. Har lite ont, som i vanlig ordning. Mallan ska ut och springa junga. De vore ju göttans.
lite ärenden, jag stannar hemma med hennes pojk och liam.

I morgon ska vi åka hem, och dom ska iväg dom med. Kan hända att gubben hämtar oss i Herrl

Mallans dator kan inte skriva l så jag orkar inte skriva mer nu, jobbigt att klistra in varje gång.

Pözz & Kräm

Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, juni 20

Göteborg I Dag

Aj aj aj va jag har ont i mina höfter. Det kanske blev för mycket spring i går, fast att jag tyckte att jag tog det lugnt, gubben fixa det mesta. Men det är så när det är kalas. Man måste springa lite fram och tillbaka.

Göteborg i dag då, måste packa. Suck. Ärligt talat så vill jag inte vara gravid längre, har tappat lusten helt. Känns som att jag går i sönder helt snart. Men bäbisarna växer ju som dom ska, och allt verkar vara bra med dom, så jag tror nog att dom kommer ut lite tidigare än planerat. 6 oktober är det tänkt, men för mig är det för lång tid dit, så det gör inget om dom kommer i mitten av september.

Nä, packa packa packa.


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, juni 19

Regnigt Kalas

Ja, i dag ska vi ha kalas, väldigt passande väder vi har fått.. NOT!
gårdagen va tung för stackars gravida, svullna mig. Jag har aldrig haft så ont som jag hade i höfterna och fötterna i går när jag äntligen kunde sätta mig ner och slappna av på kvällen. Misslyckat bak blev de, men det blir väl så när man inte hinner med riktigt. Men det går nog äta ändå, kanske. 2 tjejer som kommer är glutenintolleranta, så jag bakade glutenfritt. I början va det lite svårt, när jag inte riktigt visste vad dom kunde äta. Men nu går det lite lättare när det ska bakas inför kalas. Jag tycker nästan att det blir godare med mjöl utan mjöl. =O)

I morgon vankas en resa till Göteborg för mig och pojken. Han har ju sitt sommarlov nu, så det blir till att hitta på lite saker. Synd bara att vädret ska hålla i sig hela veckan. Det ska i alla fall inte bli någon sol. Men Liam har några kompisar där, så jag tror inte att han kommer märka av så mycket av vädret. Och åka tåg är ju något som han tycker är spännande.

Nu på morgonen ska han i väg till farmor. Dom ska baka en tårta, eller 2. Vi får se. Jag själv blir ju väldigt glad om jag slipper baka mer nu. Orkar inte stå upp någon längre stund. Man är inte sig själv när man är gravid. Vi blir dom gamla vanliga, runt 17 st tror jag.

Vi får se hur det går.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, juni 14

Litet Kalas

Lite kalas bilder. På lördag har vi ett lite större kalas. Jag tycker inte om att stå mitt i veckan och baka tårta och sådant. Speciellt inte nu när det börjar bli jobbigt att stå en längre stund. 



Såhär många år fyller jag!


Morgonens paket.


Han fick en repstege.


Sen var han i väg med farmor och fick en motorcykel. Den va snygg sa han.


Jordbubbar och glass med lite grädde, det är aldrig fel.


Mättsamt!


Dags för lite mer presenter.


Bejben som tyckte det var kul att retas med han. Slog in en liten bil, i en stor låda.


Men det gick inte lura pojken så lätt, han hittade allt bilen bland allt tidningspapper.


Sista paketet för i dag.


Han har inte många båtar kvar nu, så en ny bogserbåt fick det bli, med lite hajar och fiskar.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

4 år

I dag fyller våran prins 4 år. Det är helt ofattbart hur fort han har vuxit. I dag var det 4 år sedan jag födde honom, 4 år och 3 månader sedan jag blev tesammans med gubben. Och nu sitter jag här och väntar tvillingar. Livet är allt bra förbluffande i bland.

I morse fick han en repstege. vi får se vart den hamnar. Snart ska han väl ha en koja i trädet med. Men det är väl lätt ordnat. =O) I eftermiddag blir det jordgubbar och glass. Sen får det bli ett större kalas på lördag. Vi får hoppas att vädret är med oss då efter som att vi hade tänkt ha allt i sommarstugan. Enligt SMHI så verkar de ganska lugnt. kanske inte värsta fina vädret, men det kommer nog fungera.

Nu ska vi vänta på att Bejben kommer hem, sen får vi åka till ica och handla glass.


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

lördag, juni 11

BäbisMagen - V. 22


Jo, som dom säger, enda gången man vill höra att magen växer, är just när man är gravid. Just nu befinner jag mig i vecka 22, med mina små tvillingar. På U-ljudet sa han att det lutade åt två-äggstvillingar, men vi får väl se hur det utvecklas. Jag har ju ändå minst 18 veckor kvar. Fast går man med tvillingar så är det sällan säkert att man får gå hela tiden ut. Det skulle inte göra mig något alls, efter som att jag just nu är lite rund om magen som min syster är, som ska ha en månad före mig.

I dag var vi i alla fall och kikade på priser på sånt som vi behöver köpa. Hittade en tvillingvagn som var både behaglig och ganska rymlig. kostade dock därefter. Men ajg tror nog att jag får tigga lite pengar av min mor, sen kanske det finns fler som vill lägga ut lite. Jag kikade på blocket. Dom som fanns där var inte kompletta och saknade saker som jag anser att vi skulle behöva. Men denna hittade vi, och vi får se vad vi kan spara ihop till.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, juni 7

Gravid, Med Humör Därefter

Helgen har varit... fruktansvärd. När man är gravid, full av hormoner och förändringar i hela kroppen, så är det inte lätt att hålla sig lugn när något går emot en. Och efter som att det har varit långhelg så visste jag redan innan att det skulle bli jobbigt. Bejben har ju tvångstankar. Så fort han är ledig, och något är på gång, så måste han ha något alkoholhaltigt att dricka. Sen använder han uttrycket "det var ju bara" för att få det att låta oviktigt. Sen spelar det ingen roll hur många gånger jag säger till honom att det luktar apa när någon annan dricker. Efter som att jag är gravid, så dricker jag ju inte, har inte gjort det på månader, och då känner man ju av stanken bra mycket mer än om jag själv druckit. Så han vill helt enkelt inte hoppa drickat någon kväll då och då bara för att vi ska kunna sitta i soffan och se en film utan att jag mår dåligt av de. Vilket jag i min tur vänder mot mig och känner mig ensammast i hela världen när jag är gravid, och fadern inte ens kan stå över någon kvälls dricka. Då kommer vi in på nästa grej som gör mig mer ensam och frustrerad. Att han får snusa, dricka och göra va fan han vill med sin kropp, när jag omsorgsfullt tänker varje dag på vad som kan vara farligt och onyttigt för dom små som ligger i min mage och vill komma ut friska och krya. Inte för att det tänket är jobbigt. Nä, det är bara det att jag nog förväntade mig mer sympati från gubbens sida.

Men sånt här gör ju att jag märker vem det är som bär på barnen, vem det är som är gravid, och vem det är som ska ta ansvar. Jag som trodde att vi var 2, ENSAMHET!
Sen vet jag inte om jag är så överkänslig, eller om jag skulle tyckt lika dant om det gällt något annat utan att vara gravid. Jag vet bara att det är så jag känner, och det gör mig ledsen, besviken och hemskt nere.

Jag tycker inte alls att detta är kul, att vara som en tickande bomb, det är fan skitjobbigt. Men när det väl smäller, så är det inget jag kan hantera alls.


Skönt att pojken tar hand om sommaren i alla fall. =O)



Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, juni 5

Ångest

Känner mig inte riktigt bra. Har lite ångest och känner att det börjar bli jobbigt rent psykiskt att vara gravid. Jag får inte sitta i solen å päsa, helst inte i skuggan heller. Jag får inte hänga över rabatterna, får inte dammsuga på grund av foglossningen. Ska helst låta bli att småäta på grund av tristess. Så, vad fan får jag göra en varm sommardag? Poolen är det tydligen för tidigt att sätta upp, och pojkens minipool är för liten för mig.
Så, då tänkte jag ju att jag kanske kunde ta med pojken å handla någon god mat till kvällen, men då såg jag att det varit för mycket autogiro som fått pengar att försvinna. Plus att det kommer en räkning framöver för uppkörningen och det. Så vad fan ska jag göra? Att stirra på TV är det sista jag vill göra just en sån här dag, men vad har jag att välja på?

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Maj Bilder


Han har sina sätt att roa sig själv, pojken min. Han flyttar leksaker från ena sidan av tomten, till den andra, gissa vem som får flytta tillbaka dom dit sen när han är färdig?


Slutstation för alla leksaker. Bejben bygger ett cykel garage, då vill ju pojken vara med.


Årets första gräsklippning. Liam är med som vanligt. Gud va han springer efter Gubben när dom ska klippa gräset. Jag själv förstår inte vad meningen med att springa två stycken är. Men nog har dom kul.


Första stödhjulen kom på nu. Han har ju haft så mycket annat att åka på, så vi har inte behövt sätta på några stödhjul. Men nu ville han cykla. Och Tvillingmagen sticker fram!


Dom första trampen går bra, lite ovant bara.


Se där ja, nu går det hur bra som helst. Han har ju en cykel i någon förstor storlek, men det går bra ändå. Nu cyklar han omkring här på gatan i en väldans fart.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, juni 2

Grinigt

I dag har det varit lite grinigt på pojken. Han har inte riktigt fått som han velat, och då piper man gärna lite extra. Jag själv har fått upp bäbbesängen. Den får inte riktigt plats där jag vill ha den, så det var ju tur att jag började med detta nu, för jag vill nog inte stå med detta när jag är ett jordklot större runt magen. Jocken får greja lite med elen i vårat rum, så att inget går sönder när jag ska dit och flytta sängar och byrån.

I dag har vi inte gjort något alls nästan. Jag mår inte alls bra, vet inte vad det är för fel på mig. Mår illa, men ändå inte. Jättekonstigt.
Ska se om det finns någon lunch nu till pojkarna.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

onsdag, juni 1

Ute i snöbacken


Vi tog en liten promenad till backen i Grästorp. Här åker barnen friskt. Underbart. Men Liam vågar inte riktigt. Jocke får åka med honom. längre ner i backen står Jockes bror och hans tjej. Liam älskar deras 3 döttrar. Han tycker dom är så påhittiga.
Och i morgon börjar en ny vecka. Jocke ska jobba 3 dagar, men jag och Liam blir hemma. Hoppas, hoppas att snön ligger kvar några dagar till.

Renovering

Jag kom på i går att det kanske skulle vara lättare att ha allt i en blogg, eller vad tror ni? Som det ser ut just nu så har jag lite skit över hela nätet. Dags att sortera och rensa lite.

Onsdag i dag. Dom flesta är nog lediga i morgon va? Gubben är ledig i morgon och på Fredag. Underbart. Och han har nu inte rökat på över en vecka, jag är så stolt. Tänker på hur stolt jag kunde varit över mig själv om jag låtit bli att röka jag med. Men jag tror jag rökat någon cigg under veckan, men nu har det varit några dagar utan, och det känns bra. Det är ju bara vanan att man brukar gå ut och röka som gör det svårt.

Nu ska jag göra lite Teori igen, så jag får mitt körkort.
Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy