onsdag, augusti 31

SoffKillarna


De är inte bara jag som sitter i soffan här. Det finns 2 till som brukar ta plats. När Liam sätter sig, då är det tjat om barnkanalerna. Det är hans höjdpunkt på dagen. I bland sitter han och skrattar högt av alla dumma program. Något som är populärt just nu är ju "Händige Manny". Det gillar han.


Bejben får väl passa på att sitta ner emellan varven. Efter som att jag inte kan göra så mycket här hemma, så får han göra allt, i stort sett. Så i bland åker historia kanalen på, det kan man väl stå ut med.
Nu har min äldre syster snart en till liten. Det är beräknat den 4 september, så vi får väl se när den kommer ut. Det kan ju hända när som helst nu. Vi är många som väntar på den lilla mulatten. =O)

Nu har pojken varit hos tandläkaren, det hade gått jättebra. Han va glad när han kom hem och han hade fått med sig en liten sak med. En snurrande grej. Det är väl ändå höjdpunkten med att gå till tandläkaren när man är liten. Jag kommer ihåg va jag blev besviken den gång jag gick till tandläkaren, men inte fick något när jag gapat så stort. Det tyckte jag inte om. Men jag blev väl för gammal. =O)

tisdag, augusti 30

Gravid V 34


Det går långsamt, men det går ändå framåt. Kryckorna är med mig vart jag än går. Utan dom skulle det inte vara lätt att ta sig till toaletten från soffan. Nä, det är sant, jag kommer inte långt, och det går inte fort. Men jag har ändå slutat klaga så mycket. Lite måste man få jämra sig, men jag finner mig i situationen och försöker klara mig förbi dom få dagar som är kvar nu. Jag har mycket stöttning och får hjälp från alla håll. Min mor har lånat mig pengar så jag kunnat köpa babykläder så det finns tillräckligt. Gubben sliter på jobbet, sen kommer han hem och sliter här hemma, allt jag kan göra är att sitta och titta på honom, tycka synd om honom. Gubbens bror hämtar Liam här hemma på morgonen och kör honom till dagis, hämtar honom där och kommer hem med honom. I går fick han även vara hos dom efter dagis. Jag tog vara på den tiden och vilade. Nätterna är ganska långa för mig nu för tiden. Vaknar utan anledning och har svårt att somna om. Sen vaknar jag igen och måste ta mig till toaletten, vilket inte är det lättaste när man har foglossning. Kryckorna underlättar all typ av förflyttning. Får ofta kramp i både knän och höfter under nätterna, och då har jag problem med att vända på mig. Gud va jag längtar efter att få tillbaka min kropp och kunna göra något vettigt med den.

För övrigt så går dagarna ganska fort ändå. Har börjar öga igenom Buffy-Boxen jag köpte för några år sedan. Har inte så mycket annat att göra.
Barnmorskan ville lägga in mig på en avdelning för vila, vilket jag inte alls känner för. Visst skulle det vara skönt, men man vet ju hur långsamt tiden går i vita tysta sjukhusrum. Man hör ju klockan eka. Blir lätt knäpp av sånt, och det är inte riktigt vad jag behöver nu. Annars verkar allt vara bra med mig. Värden och allt är bra. Fick även en demonstration av hur förlossningen går till om den blir lyckad. Ettan kommer först med huvudet som en vanlig förlossning, sen ska man knö ut en rumpa först. Herre gud tänkte jag. kejsarsnitt kanske inte låter så illa ändå. Men är det så att ingen av dom lyckas fixera sig snart, så får det bli kejsarsnitt vilket som. Känns nästa tryggare på grund av andra privata faktorer
Vi får se hur det går helt enkelt.

fredag, augusti 26

En Dag I Taget

Ja, i går kunde jag i alla fall gå. I morse när jag vaknade, satt jag fast helt i sängen. Foglossningen har tagit över helt. Till och med mina knän är knas. Denna morgonen har inte varit rolig alls. Jag måste ringa till vårdcentralen och be om en rullstol, för jag kan verkligen inte gå. jag kan inte, det går inte.

Tur gubben jobbar kort dag och att det är helg i morgon. Bara frukosten va ju ett helvete att försöka få fram på bordet. Värre va det att få bort den.
Det är så illa att jag tänker se till att dom kommer ut snart. Om dom inte kommer självmant, så får dom fan plocka ut dom med snitt, för jag pallar inte detta längre. Vill dom inte göra de på Näl så gör jag det själv.

Nu måste jag ringa runt lite.


torsdag, augusti 25

Små Cigg, Eller Stor Tändare

Syrrans gubbe hade hittat en extra stor tändare som han köpte. Vist ser de lite roligt ut? Ja gillar den i alla fall.

onsdag, augusti 24

Gratis musik - Grooveshark istället för Spotify

Grooveshark är en amerikansk musiktjänst som påminner mycket om Spotify, med den skillnaden att den är webbaserad och körs i din webbläsare. Du slipper alltså installera något program på din dator för att kunna använda tjänsten.







Grooveshark är reklalmfinansierad men reklamen finns ute i högerkolumnen i webbläsaren och stör inte mig när jag använder tjänsten. Det går dock att betala för att helt slippa se några reklambanners.

Musiken är gratis och streamas till din dator via Internet. I dagsläget strömmar man 50-60 miljoner låtar per månad till fler än fem miljoner användare. Gränssnitt är lättanvänt och du söker låtar och skapar spellistor väldigt enkelt. För att kunna spara dina spellistor måste du bli medlem och det är så klart gratis.

Det här är helt klart en utmanare till Spotify som förmodligen kommer tappa en hel del användare nu när de inför restriktioner som bland annat innebär att du bara kan lyssna på samma låt fem gånger. 

Gå till Grooveshark.com


tisdag, augusti 23

Lisa Ekdahl - Benen i kors



Känner För Något Kul...

Det har blivit väldigt tråkigt här hemma på förmiddagarna. Det är andra dagen nu som jag är ensam hemma. Pojken på dagis och baby på jobbet. Vad ska jag göra helt ensam? Fast det kommer nog inte hålla sig såhär så länge. Det kommer ju 2 små goingar sen som ska ställa till det i min vardag. Men vad ska jag göra just nu då? Jag hade gärna plockat lite här hemma, så som man gör när man inte är gravid och har ont i höften. Jag känner att dom sparkar lite nu, rullar runt lite å grejar där inne. Tänk att man kan ha dom så himla nära, men ändå så långt borta.
Självklart har jag funderat mycke på hur dom kommer se ut. Kanske dom blir rödtottar, eller brunhåriga, fast dom flesta är väl blonda när dom är små. Jag hoppas dom passar dom små kläderna vi köpt. Hittills så verkar det ju passa, om dom inte springer iväg i längden nu. Jag är så spänd, det ska bli så himla kul med små mjuka kinder att nypa i å små ögon som kan stirra i timmar. Hoppas bara dom klarar sig undan kolik och andra svårigheter.
Håller tummarna för att dom är friska när dom kommer till världen.


måndag, augusti 22

Bäbismage V.33 Tvillingarna


Ja, efter som att jag inte har mitt braiga program kvar, så blir bilderna fan bara något slit och släng. Men i alla fall, magen är mindre än vad dom flesta drabbas av. Så jag har nog en liten vakande hand över mitt stackars huvud. Hade jag varit större, så tror jag inte att jag hade orkat gå ens. Nu kan jag i alla fall transportera mig från tv-rummet till köket och tillbaka. Upp för trappan går nog i någon vecka till.
Välsignad med en mindre mage.

Översikt
Magen mäter uppifrån och ner, Ca 41 cm
Jag har gått upp 4 kg under hela graviditeten. Vilket betyder att jag egentligen har gått ner, hur mycket visar sig sedan när dom kommit ut. Det gör inget om dom äter upp mig inifrån. =O)
Vi har dock inte fått köpt allt som vi kommer behöva än. Barnvagn köper gubben när han vet att båda kommit ut levande. Han vill aldrig ta ut segern i förskott, och jag förstår honom, efter som att vi haft det jobbigt förut med graviditeter. Så jag klandrar honom inte och låter honom göra så det känns bra. Jag kan ju ändå känna att dom sparkar båda 2, men han kan ju inte känna dom varje dag, han vet bara att dom är där inne.
Väskan är packad med söta små kläder i storlekar från 45 till 50. Man vet ju aldrig hur små dom är. Men det är mycket som ska packas ner i sista stund med, sånt står på en lapp, så det är lätt att inte missa något.


Ny Signatur & Header

Gjort ny underskrift, kanske blev lite bättre än den förra??
Va tyx?

Fast egentligen är det headern jag vill byta ut helt. Det är inte min blogg förr än bilden är helt perffa!
Nu ska jag äta lunch, sen är det dags att hämta pojken på dagis. Va länge sedan jag såg honom så glad som han va i morse när jag lämnade honom där. Den glada killen ville jag bra ta med mig hem igen. =OP
HUNGRIG NU!


Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Jag Vill Ha Tillbaka Min Kropp...

Egentligen så har jag så mycket annat som jag borde göra. Men vad ska jag ta mig till? höften


 sprängs snart, och jag kan knappt gå. Har gått här och plockat lite tvätt från golvet. Men skulle


 egentligen vilja damsuga och fixa i köket med. Men jag är så jävla handikappad och mår dåligt


av det, för det ser ut som ett bombnedslag här, och jag HATAR DET!!!


Därför behövdes det ett lite skratt. 


En man bor själv på en gård, han skriver till sin son som sitter i fängelse: - Jag kan inte odla potatis i år. Jag är för gammal för att gräva upp åkern.
Snart så får han ett brev tillbaks från sonen. - Du kan inte gräva i åkern, det var där jag grävde ner liken!!! Nästa morgon kom folk från Polisen. De grävde upp hela åkern men hittade ingenting. Snart får bonden ett brev igen. - Nu farsan kan du sätta potatis. Det var det bästa jag kunde göra härifrån...






Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

söndag, augusti 21

Letar å Letar

På jakt efter ett program som heter "ArcSoft MediaImpression v1.2.0.240"
Jag blev bestulen på de när jag gjorde om datorn. sen har jag inte fått tag på skivan igen. Grrr! Det var ett väldigt kul bildprogram som ajg kunde sitta med i timmar. Skitkul verkligen. Men nu är det borta, och jag letar på nätet efter en gratis version. Men det tycks vara svårt att hitta.

Får leta lite till sen när jag har lagt pojken och fått några kakor i mig. Ha ha!
Gravida Jag!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Lördagens Bravader


Barn har så lätt för att hitta varandra. Dom börjar leka lite, sen är alla med. Jag tycker det är så roligt. En del är ju ensamvargar i en viss ålder. Men det går oftast över.


Vi var på lekplatsen en sväng, kul för ungarna, jobbigt för mig. Har ungar i magen som gillar att stampa på mina stackars nerver. det känns ungefär som när knäna viker sig i bland, fast i höften, åsså lägger vi till en ilning som man kan få i tänderna i bland. Så har jag de på dagarna, så fråga inte varför jag tycker så synd om mig själv.


Det blev ett himla spring på barnen där, och dom hade så kul. En del ville ju aldrig gå hem igen. =O)


Liam skötte sig bra. Bättre än jag väntat mig. Fast lite busig och uppspelt var han, men sånt får man räkna med.
Sammanfattat så va det skitkul att vara där, även om det kanske borde varit en längre stund, men livet är inte lätt när man är gravid. Har kommit fram till att jag nog inte borde köra mer bil nu. Fast måste ju de, efter som att jag inte kan följa pojken till dagis, så får vi ta bilen. Men det är ju en så kort sträcka.

Var i morse på husvisning. Min mor är på jakt, och denna gången verkar det som att vi hittade något som passade henne och hennes vovve perfekt. Litet, med inhängnad trädgård, på landet. Dock lite dyrt, men vi får väl se vad hon skrapar ihop. Jag skulle lätt kunna se att mamma skulle trivas där ute. Det var nästan som gjort för henne.
Jag hoppas!

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

fredag, augusti 19

Fredag Kväll

Jösses, i dag har det inte gjorts mycke alls. Varit inne typ hela dagen. Körde Lillsyrran och hennes gubbe till sitt nya hus, men annars har jag bara suttit i soffan eller försöket underhålla pojken med något. Men det börjar bli tufft nu. Jag orkar knappt hålla mig själv underhållen längre. Jag har slått rot i soffan och tror nog att det kommer ta ett tag sen att få loss dom även efter förlossningen. Har suttit ner sedan jag fick besvär med foglossning i början av Mars. Men jag har aldrig haft så ont som jag har nu. Kan inte vända på mig i sängen, vägrar lägga mig ner i soffan för att jag kommer aldrig upp. Jag hatar gubben när han sitter vid datorn när jag måste stå och laga mat och duka. Det är tuffa tider, men jag överlever nog. Risken finns ju att jag kommer få besvär även efter förlossningen nu.

I morgon ska jag och Mizz D åka en sväng till Lottapotta med våra barn. Ser fram emot att få träffa dom alla igen. Var ett tag sedan. Barnen får leka lite och vi vuxna tjöta en massa. Det är alltid lika kul. Fast sällan det kommer något vettigt från någon. HA HA!

Shit, måste snart lägga mig. Känner att ögonen börjar hänga.
Zzzzzzzzzz!


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

tisdag, augusti 16

No More


Skönt att slippa den jävla skylten, å gud så skönt att man ska kunna ta bilen själv. Slippa ha en gnällig gubbe bredvid sig när man ska köra någon stans. Redan i helgen planeras det in en liten tripp med pojken och Mizz D med hennes dotter. Tänka sig, en sån lite sak som ett körkort kan göra så mycket skillnad i livet. Jag gjorde dock ett fel på uppkörningen. De va att jag la mig i fel fil, men jag fick förklarat för mig att det kunde vem som helst hjort, efter som att det inte fans några vägmarkeringar, eller skyltar som talade om i vilken fil man skulle stå.  Så, jag klarade de felfritt, nästan. Hade det inte varit krav på ekonomisk körning, så hade jag klarat det redan första gången. Men men, allt ska vara påverkbart.

Nu är man tillbaka i vardagen igen. Nu känns det dock lite tomt, inget att kämpa för. Nästa projekt kommer ju först om någon månad. Tills dess får jag väl ta det lugnt, och hoppas på att dom små mår bra i magen.

Jo visst ja, jag lovade mig själv för ganska långe sedan att det nog var dags att sluta röka när jag fått mitt körkort. Så nu är jag på de igen. Denna gången har jag faktis inget val.

Det ska ut ur mitt liv!



Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, augusti 15

4 Kg Bäbis I Magen

Ha ha, visst låter det lite kul, att man har 4 kg bäbis i magen. Tänkte inte på de förr än barnmorskan sa de. När vi gjorde U-ljud så va dom ju nästan uppe i 2 kg var. 2+2=4, hur lätt som helst, men tänkte inte på helheten, bara att det var 2 stycken som växte som dom skulle.

I dag är det skitväder ute. Vi åt frukost framför Da Tv. Det tog ganska lång tid för pojken att äta upp sin macka å en talrik kräm. Jag själv kunde inte få ner mer än en macka. Jag som annars brukar vara så hungrig.

Dags att försöka göra lite nytta. Har hittat lite kläder som pojken hade när han va liten. Ska tvätta de och frösöka få ordning på storlekarna. Synd bara att jag var dum och lånade ut dom minsta kläderna, som jag nu aldrig kommer få tillbaka. Snyft.
Men jag tror nog att det kommer trilla in nya kläder här sen när dom tittar ut. Måste hitta böcker till dom, typ som "mitt första år" eller liknande.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, augusti 8

Sant Eller Falskt?


Ett par i Holland, som varit gifta i 12 år, har ett trist sexliv, och grälar ständigt om utgifterna som mannen ständigt lyckas göra för höga. Han tröttnar mer och mer på deras ständigt återkommande vardag och börjar besöka bordeller för att undkomma det fyrkantiga livet som dom hamnat i. Frun tröttnar på sitt jobb på grund av den påfrestning hon känner hemma, och söker ny spänning i livet. Paret glider från varandra mer och mer. Hon börjar prostituera sig då hon finner ny spänning i livet. På jobbet får hon ständigt känna sig som den ungdom hon var förr, och hon kan känna att det hon gör är mer uppskattat än något hon gjort under de senaste 12 åren.
Men så en dag, kommer mannen in på hennes bordell, och dom båda blir till en början stumma. Men frugan väljer att göra sitt jobb på ett proffsit sätt som hon brukar, och mannen verkar tända på situationen. Hon för honom till ett rum, och akten börjar. Dom har ett vilt/passionerat hett sex som dom aldrig haft tidigare. Efteråt upplyser hon honom om vad det kostar och dom beslutar att han ska komma tillbaka.
Hemma sägs det ingenting, dom båda vill ha det som ett liv vid sidan av, och livet tillsammans har aldrig varit mer levande.

Nå, Sant Eller Falskt?



Prostitution är lagligt i Holland, men myten om paret är falsk. Men en väldigt populär myt i Kina.


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

torsdag, augusti 4

Ångest - Teorin Är Avklarad

Får verkligen ångest nu när jag bara har uppkörningen kvar. Ville egentligen inte klara teorin i dag, för då hade jag kunnat ringa och avboka tiden för uppkörningen. Är verkligen inte i kondition för att köra upp, och får nästan inte plats bakom ratten heller. Det är tungt att bära på två, och höfterna tar död på mig. Jag vaknar flera gånger varje natt av att jag har ont eller halsbränna. Tog Inside första natten, men sedan visade det sig att jag inte fick äta dom. Jag som tyckte att dom hjälpte så himla bra. Samarin är bara skit, och novalucol funkar inte alls.

Nu har jag gett mig på bubbelvatten. Får se om det ger mig någon ro i natt.



Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

måndag, augusti 1

Är En Jagad Mördare I Mina Drömmar

Om jag varje morgon skulle skriva ner mina drömmar som jag haft under natten, skulle folk verkligen tro att jag är helt slut i hövvet. Men i natt blev jag riktigt rädd. Först flyttade jag in i en gammal lägenhet, som taget ur en skräckfilm från 70-talet. Dörren knarrade och gick inte låsa. Men det var någon som jagade mig, så jag var tvungen att försöka få igen dörren. Inne i lägenheten var min söta katt, Buster, min pojk å min gubbe. Dom fick genast gömma sig, efter som att jag var jagad och någon just då kom in genom dörren. Jag fick tag på en brödkniv, ganska sleten, men alltid något. Men då visade det sig så klart att den som jagade mig hade en bra mycke bättre kniv, köttkniv stor som ett as. Jag lyckades gömma mig, men både pojken och gubben försvann när jag inte vågade komma fram, så jag vet inte var dom tog vägen, även den som var ute efter mig försvann. Men Buster va kvar. Fast han var besatt av något, så jag skulle skära hövvet av honom, med en stackars liten brödkniv. Först gjorde jag ett snitt på halsen på honom. Gud va jag grät i drömmen, och jag mådde så dåligt att jag vaknade till lite.

Jag förstår inte varför jag ska drömma om att folk försvinner och att någon alltid ska bli dödad, eller jagad. Det var verkligen ingen kul dröm alls. Och det värsta är när dom fortsätter efter att man vaknat till och sedan somnat om. Jag avskyr sånt.

I dag har jag gullat extra mycket med katten, och han verkar inte må annat än gött av det, så varför inte.
Snart dags att åka ut och bada. Det ska bli göttans.


Ha det gott alla bloggare! 

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy