tisdag, december 25

Julklappar

Tänk att barn blir så otroligt glada när de är jul. Jag har försökt känna efter, bara för att få känna de där igen. Men de är omöjligt när man är sjuk och stressen tagit över helt. Men jag är nöjd med min jul. Tanken av alla glada miner på jul gör de så lätt att ta sig igenom de. Ändå va de många jag saknade. Liam är i alla fall glad över sina klappar. Han sitter just nu i köket med Jocke och bygger lite modeller. Underbart!

Nu är jag helt slut. Ska se om man kan få ut något av mellandagsrean i morgon. Ett par nya skor skulle ju sitta fint efter att jag slitit mina andra i stycken under fredagens sexparty och utekväll. Ha ha.
Ha en underbar kväll alla Goa!




måndag, december 17

Köp Sex

Ja, man undrar ju vad som pågick här...



Nu Går Det Undan

Torsdag, Ullared, Gekås.
Fredag, Löskukar högt å lågt, sen en utekväll med ett härligt gäng.
Lördag... inget speciellt mer än förhoppningsvis en lindrig bakfylla.
Söndag... Bingolotto.. Kanske!
Måndag.. 
JULAFTON! 
Vilket innebär stress, stress och detta toppat med stress! 
Men vad gör man inte för barnen?



torsdag, december 13

Landing Gear Failure





Sankta Lucia - Lux - Den Ljusa

I natt kommer det spöka mycket, då alla övernaturliga makter får liv i natt. Djuren får mänskliga röster. Så, i natt är det bäst att hälla sig vaken, enligt våra svenska traditioner.

Sankta Lucia, som föddes i Sicilien var ett skyddshelgon för Syrakusa. Hon dog på 300-talet. Men på Sicilien firas en luciatradition där barnen lämnar över mat till helgonet, och till den "flygande åsnan" som hjälper Lucia att ge presenter. Skulle det nu vara så att en unge kanske skulle ha för stora ögon och få syn på Lucia, då säger sägnen att hon kommer kasta aska i dess ögon.




fredag, december 7

Fredag Äntligen

Nu är de fredag, vilket betyder att madde har en hel barnledig helg med massa jobbsök framför sig. Underbart. Men... jag för börja med lunchen först. Ta en sak i taget...




tisdag, december 4

Snö & Julkalender


Ja, mina kära vänner. Nu har det kommit så mycke snö så nu kan man inte klaga. Jösses, nu klagar man på att det är för mycke, för jobbigt, ingen kramsnö och jobbigt att gå ut med alla ungar, tungt att köra vagnen och skittråkigt att man inte kan göra snögubbe än. 

Dagarna går fort nu, och julkalendern verkar vara spännande i år. Den första "Mysteriet På Greveholm" gillade jag starkt. Men då var jag ju inte mer än 10 år. Nu när man är några år äldre så vet jag inte riktigt om denna som dom kallar 2:an är lika spännande. Men jag gillar den. Så varje kväll kvart i 7 samlas vi i TV-rummet och bäddar ner oss och bara myser. Det är en oerhört mysig kvart. =O)





Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy