tisdag, januari 22

tisdag, januari 8

Grattis Elvis - The King 78 År I Dag

Föddes i Mississippi den 8 Januari 1935 i detta lilla hus. Här föddes han tillsammans med sin tvillingbror, som dock inte klarade sig. Så Elvis förblev ensamt barn. 
Dom flyttade till Memphis när Elvis var typ 13 år. 

Hans första låtar var My Happiness och That's When Your Heartaches Begin. Dessa spelade han in för 4$ till sin mamma i födelsedagspresent. 


Fram till sin död uppträdde Presley på otaliga platser runt om i Amerika. Han hade en turnéstart inbokad den 17 augusti 1977, men hittades livlös på badrumsgolvet i Graceland dagen innan turnéstarten av sin dåvarande flickvän Ginger Alden. Återupplivningsförsöken på Elvis misslyckades och han förklarades död den 16 augusti 1977 klockan 15.30 på sjukhuset Baptist Memorial. Vid obduktionen fastslog man hjärtfel, men själva orsaken blev aldrig helt klarlagd. Det står dock klart att det var ett långvarigt och intensivt missbruk av främst receptbelagda tabletter som bröt ner honom. Presleys enda barn, dottern Lisa Marie Presley bodde på Graceland natten då Presley dog. Han och exhustrun Priscilla hade delad vårdnad av Lisa. Ett av Presleys två privata jetplan (båda finns att beskåda på Graceland) är döpt efter dottern Lisa-Marie.
Efter Elvis död har det uppstått rykten om att dödsfallet skulle vara iscensatt och personer har uppgivit att de sett honom runt om i världen.
-Wikipedia-




söndag, januari 6

Footner - uppföljare

Ja, som jag sa, så börjar all död hud ramla av lite lätt. Såhär såg de dock inte ut innan jag duschade, men de hjälpte till lite. De ser inte så mysigt ut, men nu längtar vi tills de är färdigt!


fredag, januari 4

Fredrag Kväll

Nä mina kära!
Det blir en kvällstripp till Lidköping i kväll. Får se om man orkar köra hem efter en kväll med Mizz D. Har tänkt titta förbi en annan dam med. Får se om det blir före Mizz D eller hur jag nu ska pussla ihop detta. =O)
Just nu sover dom små, men ska in i duschen, sen dra upp dom. Sen ska vi försöka käka lite. 

Ha en fin kväll!



Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy