onsdag, oktober 7

deprimerande som fan

Ja du, det känns ju att sommaren e slut, hösten kommer. Den drar med sig massa skit hit, till mig! Allt i livet tycks gå åt helvete varje år i september. Då faller jag, som stenar som aldrig tycks nudda marken. Så förbannad blir jag på allt och alla just såhär års. Då är det bäst att man aktar sig.

Titta bara på dom som alltid ska käffta. Varför gör dom så, kan dom inte bara flyta omkring, så som jag alltid gjort. Och kolla dom som Bara ugglar genom livet, vill ha det som de alltid varit. Kolla den som bor på bänken på torget, just för att de alltid har varit så.

Håll ett öga på alla dom som tror sig veta bättre än andra, en vacker dag får ni det "in Ur Face" av mig, så håll käfften.
Och varför i helvete ska man behöva göra som alla andra. Kanske det bara e så att vi föralltid ska vara arbetsmyror under våra högre makters regler och lagar. Dom säger att det system dom byggt upp åt oss, funkar... Men vadå funkar????

Det är inget som funkar. Kanske för tillfället, men sen då? Vi förstör våran värld som vi ska bo i en lång tid framöver. Våra barn får ta skiten, barnbarn å ännu inte påtänkta individer. Alla kommer dom att få jobba med det vi skapat, all skit som vi har satt på denna jord.

och vad tar man ut sin ilska på om inte på människan?

Det är dags nu... det är dom högre makterna som bör göra något nu. Annars e dom inte värda den possition dom har!

RÄTT EL FEL????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy