måndag, februari 21

Helgen var en RUCH!

Fredagen gick fort. Var hos Miss C med Liam, hämtade även Miss D och hennes prinsessa i Lidköping. Det gick ju hur bra som helst. Och körningen är det inga problem med alls. Tror nog att en uppkörning skulle sitta fint nu. Men halkan kommer först. Sen bjöd Miss C på Tacos. Det är ju så gott. =O)
Ungarna sprang omkring och lekte med allt. Fast Liam hittade ett par cyklar som han åkte omkring på, när alla tjejer åkte kana. Han var ju ensam kille. Fast det verkade som att han inte brydde sig om det.

Lördagen, den försvann ut i tomma intet. Jag har ingen aning om vad vi gjorde då. Vi körde hem Miss D, men vad gjorde vi sen?
Men på söndagen åkte vi till Trollhättan å käka kinamat. Det va inte så illa måste jag säga. Gott va de, och jag är fortfarande mätt. Liam tyckte det var mysigt, och han åt ganska mycket.

Nu är Liam hemma från dagis. Det är ganska skönt. Fast det börjar bli svårt att aktivera honom i saker. Fast i morgon har vi sagt att vi ska baka en massa. Hallongrottor och chokladmuffins. Bullar måste man ju nästan baka. Och lite tekakor. Vi får se vad vi hinner med.

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy