lördag, juli 9

Tre döda efter frontalkrock - Kunde Varit JAG!


Kollisionen var våldsam.
De två bilarna frontalkrockade på riksväg 47, väster om Falköping.
Tre personer miste livet.
Klockan var ett par minuter över tre eftermiddags. Av ännu okänd anledning krockade två bilar, med sammanlagt sju personer i.

De skadade fördes i ambulanser till sjukhus, både till Lidköping och Skövde.
En av de personerna i bilarna avled på olycksplatsen, och på fredagskvällen meddelade sjukhuset i Skövde att två av de skadade avlidit av sina skador.
Ytterligare en person beskrivs ha "svåra skador" och de övriga tre "medelsvåra skador":


I går åkte vi på E 47:an på väg hem. Framför oss i en backe såg vi hur en lång slinga stod helt stilla på vägen. En ambulans susade förbi i full fart. Trafiken stod helt stilla. Vi tog en genväg och kom ut på andra sidan av slingan som hade stannat upp från båda håll. På vägen mellan Vara och Grästorp var det idioter som gång på gång körde om bilköerna, bara för att dom själva tro att dom kommer fram snabbare då. Flera gånger höll det på att bli en smäll, var inte långt i från.

När vi kom hem stod det på text-tv om olyckan som vi körde runt. När vi räknade lite på de, så kom vi fram till att om vi inte hade gjort ett stop på Mullsjös camping, så kunde det varit vi som låg där framme. Jag blir rädd när jag läser om sådant. Nu va vi ju själva ute och såg alla idioter som körde om, trots mötande trafik, så jag var försiktig och höll avstånd. Men tänk om....

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy