tisdag, juli 13

KommentarsSpärrar



Hejsan, Igen!


Nu har jag zappat runt bland bloggar igen. Och varje gång jag känner för att skriva en kommentar, så blir jag så förbannad på att jag i 99 fall av 100 måste skriva i en såndär kod innan kommentaren publiceras. Det är så fruktvärt störande, och då kollade jag upp hur det var inställt på min blogg. Och jag tog genast bort den inställningen. Så nu kan alla kommentera på min blogg,
UTAN ATT BEHÖVA FYLLA I EN KOD!!!!


Pözz & Kräm

6 kommentarer:

  1. Vi hade inte sånt förut,men sen blev bloggarna bobaderade av porrspam så då blev det verifiering.Tycker det är jobbigt själv när jag skriver kommentarer.

    SvaraRadera
  2. Men nu behövde jag visst inte det:Dhaha

    SvaraRadera
  3. A jag vet=b och jag får fylla i det i din blogg med.:D

    SvaraRadera
  4. Fan va nice, visste inte att man bara kunde ta bort det så där.. Ska jag lätt göra.. Hatar även folk som tar bort anonyma kommentarer..

    www.finest.se/tommystahl

    SvaraRadera
  5. Hehe såg nu att du har så att du måste godkänna kommentarerna innan.. Det är också ganska störande, enligt mig.. Ser inte poängen i det hela.. Vem bryr sig om någon postar en "elak" kommentar liksom? Hehe.

    www.finest.se/tommystahl

    SvaraRadera
  6. Jag hatar också då man måste skriva ner de där koderna.. Ibland skiter jag bara i att skicka kommentaren då.. Blogg.se tror jag är värst :/

    SvaraRadera

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy