fredag, maj 6

Hizza/Dizza Stringtrosan, Kvinnans Hemlighet


Stringisar dök upp någon gång under 40-talet. Då var det exotiska dansöser som hade på sig dem under sitt uppträdande och plagget ansågs porrigt och förbjudet. Stringisen blev accepterad först på 60-talet, men det var fortfarande många som vägrade string. Så på det sköna 90-talet blev det en våg, som ledde till att stringtrosan bidrog till nästan hälften av försäljningen av damunderkläder. 


Men vad som inte är publicerat, något som kommer att kvarstå som en av kvinnans mystiska hemligheter som aldrig borde komma på tal. Stringtrosor har en finess för en del kvinnor, säkert dom flesta. Till exempel, det finns många där ute som säkert kan säga att dom aldrig hört sin mamma prutta. Va?
String skär ju verkligen in mellan skinkorna, sen sitter dom där, på plats. Det bästa är att om man sätter dom på rätt plats, så fungerar dom som ljuddämpare samt tilltäppande. Alltså, en rejäl bakfylleprutt kommer aldrig ut, möjligtvis smygande.
Bäst av allt är väl att det är en perfekt present till mannen som inte har koll på va han får i sig, eller vad som kommer ut och förorenar tillvaron, i tid och otid.


Jag själv är inget fan av string, håller mig till boxer. Men är det så att man är riktigt bubblig i magen någon gång, så varför inte. 


Jag
Stringen

Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy