tisdag, maj 3

Obama VS. Usama Bin Ladin



Med ett spänt ansiktsuttryck följde president Obama räden mot bin Ladin i direktsändning inifrån Vita huset. Såväl hans presidentpost som amerikanska soldaters liv stod på spel.
– Det är ett jättelikt risktagande, säger Anders Hellner.
– Förutom hans barns födelse var det här förmodligen det mest spännande ögonblicket i Obamas liv. Det var helt avgörande för hela hans presidenttid.

Bin Ladin har länge varit på rymmen, Han anses ligga bakom de enorma 11 september-attackerna 2001 och det är något av det största som hänt i USA:s historia.

Den avgörande informationen om var bin Ladin befann sig kom från förhör av gripna al Qaida medlemmar, bland annat av Khalid Sheikh Mohammed en av bin Ladins närmaste rådgivare. 


En av bin Ladins betrodda kurirer pekades då ut som en av ägarna till en byggnad i staden Abbottabad cirka tio mil norr om Islamabad. Trevåningshuset ligger nära flera militära anläggningar i staden, exempelvis Pakistans försvarshögskola. Därför har en stark fråga varit vem eller vilka som hjälpt Bin Ladin att hålla sig osynlig en så lång period. 

Jag har inte varit ett fan och följt detta som en tok, med jag tycker dock att Bin Ladin borde få en liten stjärna i kanten för att han hållit sig undan så länge. Fast Obama får ändå all äran försitt mod att riskera så mycket, för att få tag på honom, och ett slut på så många människors väntan.

Jag slänger in en Hizz för 
Obama

 Då var Bin Laden borta, men hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar samt kusinerna Marme Laden, partyprinsen Pinaco Laden och vegeterianen Sal Laden. Sen får vi inte glömma hans senila farbror Var Fan Var Det Jag Laden.....


Pözz & Kräm
Glöm Inte Prutta Innan Du Går

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy