torsdag, augusti 12

Vetrinären i Vara



Min Lilla Baby. I dag ska hon steriliseras i Vara. När vi kom dit i morse kl 8 så var hon så hyper. Flåsade och kunde inte sitta stilla. Sen fick hon en spruta i nacken. Men sen låg hon som på bilden i en timme. Hon kände ju att något var på G så klart hon inte ville sova då. Sen fick vi lov att åka, dom tar hand om henne. Gud, jag hoppas att allt går bra med henne. Lilla tjejen.





Det var skitjobbigt att vara där, man såg hur hon led av att inte förstå något alls. Inte förstod hon varför hon fick spruta, hon kunde ju heller inte förstå varför hon helt plötsligt började känna sig så groggy. stackars liten.
Vi ska hämta henne igen kl 1. Ja skiriver och talar om hur det gick då.


Pözz & Kräm


2 kommentarer:

  1. TJENA :D haha tack! Jo du förstår 5minuters kola är en jätte god kola som bara tar 5 min att göra! dock tar det någon timme eller mer för den att stelna så man kan äta den sen. Men det är supergott och enkelt,

    Recept:
    100 gram smör el margarin
    2 dl socker
    2 msk kakao
    4 msk vetemjöl
    1 dl sirap

    Gör så här: .Blanda alla ingredienser i en kastrull.Koka i 5 minuter eller tills kolan klarar kulprovet.Häll upp på en plåt med bakplåtspapper.Smörj lite under så släpper det lättare.Skär i bitar innan den har stelnat helt.


    Angående smilisarna, ja var inne på designadinblogg.se och hittade där en tråd om hur man gör för att lägga till de på bloggen. Är inte säker på att exakt samma funkar till blogspot, men det är bara att söka på "smilisar till bloggen" på google så får du fram massor o det kommer stå exakt hur du ska göra. Hoppas du hittar!

    SvaraRadera
  2. Det var så lite så :)

    Hoppas att allt gick bra med din fina vovve!

    SvaraRadera

Kommentera Mera

Some Say Love - LeeAnn Rimes

Bloggerfy

Expose

Pappa 20/10-2009 Saknar Dig!

Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*Follow *Mizz_Madden*

Bloggerfy